Проф. Д-р Иван Дечев, дм - Уролог гр. Пловдив

11499
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. Дечев е началник на клиниката по урология в УМБАЛ "Св. Георги" от 2010 г., преподавател по урология в Медицински университет и консултант на медицински център за репродуктивно здраве "Ню Лайф" в Пловдив.

Проф. д-р Дечев е специалист с голям опит в урологията, републикански консултант по урология и председател на Първи онкологичен комитет за лечение на солидни тумори към УМБАЛ „Св. Георги”.

Има интереси в областта на онкоурология, епидемиология на злокачествените урогенитални тумори.През 1985 г. придобива специалност по урология, а през 2006 г.- специалност по онкология.Член е на множество професионални организации и автор на монографии и учебници.

През 1979 завършва Медицински факултет, ВМИ - Пловдив със Златен медал за отличен успех
1985 Придобита специалност по урология
2005 Дисертация (образователна и научна степен «доктор») на тема: «Карцином на пениса- епидемиологични, диагностични и хирургични аспекти»
2006 Придобита специалност по онкология
Има множество следдипломни квалификации и специализации:
1981 Курс по Вътреболнични инфекции в НЦЗПБ, София
1990 European School of Oncology, course on Genito urinary tract tumors, 02.10- 04.10.1990, at “ Albena “, Bulgaria
2001 Медицински университет в Маастрихт, Холандия - преподавателски обмен (програма TEMPUS)
2005 Университетска болница” Св. Марина”, Варна- семинар по лапароскопска урология
2005 Участие в семинар на тема” Сексологично консултиране: диагностика и терапия на еректилните дисфункции”
2006 Квалификационен курс по здравен мениджмънт
2008 Workshop: Laparoscopische Operationstechniken in der Urology mit praktischer Unterweisung am Schwein, 02.09.-04.09.2008, Universitatklinik und Poliklinik fur Urology mit Nierentransplantationszentrum, Medizinische Facultat der Martin- Luther Universitat, Halle/ Saale, Deutschland
2008 Сертификат за признаване на право за работа с ултразвукова апаратура в областта на абдоминална ехография и повърхностни структури
2009 Open Medical Institute Salzburg – Austria. Награда за най-добра презентация на участник в семинарите
2010 Men’s Health School/ Sexual Medicine Meeting( Plovdiv, Bulgaria 21 March 2910 )

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.