Проф. Д-р Георги Чернев - дерматолог, дерматохирург, дерматологична клиника Онкодерма, София

30026
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф д-р Георги Чернев е с над 20 годишен опит в областта на дерматологията , венерологията и дерматологичната хирургия. Има повече от 650 научни статии в международни списания, сред които The Lancet, The New England Journal of Medicine, Mayo Clinic Proceedings и The Journal of Investigative Dermatology, The British Journal of Dermatology, The Journal of the European Academy of Dermatology, Dermatologic Therapy, Wiener medizinische Wochenschrift и Deutsche Medizinische Wochenschrift.
ОБРАЗОВАНИЕ

1993-1996 Медицина, София, България
1996-2001 Медицина, Западен Берлин, Германия
КВАЛИФИКАЦИИ

Дерматология, венерология, дерматологична хирургия
За повече информация: www. dermatosurgery-tchernev.com, www.bulsds.com

БИОГРАФИЯ

За повече информация: www. dermatosurgery-tchernev.com, www.bulsds.com

„Онкодерма“ е специализирана клиника по дерматология, венерология, дерматохирургия, естетична и козметична дерматология. Намира се на „Петте кьошета“, на ул. „Генерал Скобелев“ 26. Основната дейност на клиниката е фокусирана в областта на прецизната диагностика, препоръки и лечение на различните видове кожни заболявания, както и на ракa на кожата (меланоцитни и немеланоцитни кожни тумори).

Клиниката  работи в тясно сътрудничество както с редица международни дерматохистопатологични лаборатории в Европа и САЩ, така също и с няколко специализирани реномирани Европейски центрове  и Университетски клиники с международно утвърдени стандарти и авторитет при диагностиката и  лечението на рака на кожата.

Клиника ОНКОДЕРМА има традиции в сферата на дерматологичната хирургия и обслужва пациенти от Обединените Арабски Емирства (OAE), Бахрейн, Гърция, Македония, Сърбия, Черна Гора, Албания, Турция, Хърватия, Босна и Херцеговина. Консултативните прегледи се извършват след записване. Цената на първичната медицинска консултация/ преглед е сто и петдесет лева. Цената на вторичен медицински преглед е осемдесет лева. Дерматоскопия на кожни лезии е двадесет лева. Клиниката не работи с направления от НЗОК!

В дерматологичното звено  се провеждат амбулаторни дерматохирургични манипулации съгласно допустимите/ разрешени за специалността “Дерматология и венерология” обеми на хирургична дейност (оперативно отстраняване на бенки, тънки меланоми, малки базоклетъчни и спиноклетъчни карциноми със съответното поле на хирургична сигурност; оперативно отстраняване на кондиломи и на фиброми, диагностични биопсии от кожа и лигавици), диагностика и лечение на полово предавани болести (ДНК-диагностика за онкогенни и неонкогенни HPV папилома вируси- генотипизиране, PCR базирано типизиране на всички видове полово предавани болести: гарднерела, кандида, трихомони, сифилис, хламидия, микоплазми), диагностика и лечение на автоимунни (атопичен дерматит, псориазис вулгарис, лупус еритематодес, склеродермия, дерматомиозит), инфекциозни (гъбички по ноктите, генитални брадавици, себореен дерматит, херпес симплекс вирусни инфекции), акне  и др. редки заболявания и синдроми; диагностика и лечение на всички видове алергични заболявания; тестувания на пациенти (включае и ранна диагностика при деца) със съмнение за различните видове хранителна алергия и алергия към инхалаторни алергени: полени, плесени, домашен прах, животни-кон, куче, котка.

Среден до по-голям обем хирургични интервенции при пациенти с кожни тумори, изискващи обща анестезия или отстраняване на лимфни възли, се извършват (след проведен консултативен преглед) в осигурени впоследствие от Онкодерма специализирани онкохирургични звена.

Хирургично лечение на гноен хидраденит: сега вече и в ОНКОДЕРМА!

Acne inversa (Hidradenitis suppurativa) е хронично кожно заболяване, при което има възпаление на апокринните потни жлези. В голям процент от случаите медикаментозната терапия е без задоволителен резултат, поради което златен стандарт в терапията на acne inversa остава хирургичното лечение.

За първи път в Онкодерма се предлага лечение на acne inversa/ супуративен хидраденит, под формата на различни инвазивни методики.

„Онкодерма“ се намира в идеалния център на София, „Петте кьошета“, булевард „Скобелев“ 26.
За контакт: GSM 0885588424, Проф. Д-р Георги Чернев: georgi_tchernev@yahoo.de

Галерия на лекувани пациенти в Дерматологична клиника Онкодерма:

Дерматохирургия 2021
Дерматохирургия 2020
Дерматохирургия 2019
Дерматохирургия 2018

Дерматохирургия 2017
Дерматохирургия 2016
Дерматохирургия 2015
Галерия 2011-2014

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.