Проф. д-р Димитър Шишков, д.м.н. - Уролог гр. Пловдив

7273
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Специалист по Урология, Началник Урологична клиника при УМБАЛ „Пловдив“(Бивша Окръжна болница), гр. Пловдив

Завършва медицина в Медицински университет - Пловдив през 1991 г.

Придобива специалност „Урология"'през 1997 г. През 2006 г. защитава дисертация на тема „Ортотопичен мехур от илеум след радикална цистектомия по метода на проф. Щудер ".

От 1991 до 1998 г. работи като ординатор в Урологично отделение на Първа градска болница - Пловдив. От 1998 г. работи в МБАЛ - Пловдив като ординатор в Урологично отделение. През 2002 г. 3 месеца работи в Урологична клиника на МБАЛ „Св. Анна " като старши ординатор.

От 2005 г. е Началник Урологично отделение "Св. Апостол Лука" при МБАЛ-Пловдив АД. Специализации: 1996 г. - Швейцария; 1998 г. - при проф. Щудер, „Инзел шпитал", Университетска клиника по урология, гр. Берн. Завършени курсове у нас и в чужбина по лапароскопска хирургия, интервенционална ехография, трансуретрална ендоурология. Има шест публикации в сп. „ Урология " и сп. „Хирургия ".

За първи път създава нов пикочен мехур по метода на Щудер през 1997 год. До този момент са направени над 400 нови пикочни мехура;
Член на Европейската урологична асоциация и Световната урологична асоциация; Член на управителния съвет на Българското урологично дружество;
Има над 50 научни публикации у нас и в чужбина; Участвал е в списването на три учебника по урология и хирургия;
Една от най-модерните операционни в България;

Мото: Модерна урология на световно ниво в името на пациента!

Дейности:

Създаване на нов пикочен мехур след премахването му (Ортотопично заместване на мехура) при рак на пикочния мехур!
Всички видове ендоскопски (минималноинвазивни) операции на простата, пикочния мехур, пикочопроводите и бъбреците;
- Лазерно премахване на простата!
- Лазерно лечение рак на пикочния мехур!
- Всички видове лапароскопски операции на пикочо – половата система!
- Всички видове минимално – инвазивни урологични операции;
Лазерно лечение на камъни в пикочопроводите и бъбреците;
- Оперативно лечение при инконтиненция(напикаване при жени и мъже);
- Всички видове класически оперативни интервенции и консервативно лечение на пикочо – половата система;

Работно време : Всеки ден от понеделник до петък от 8.00 до 12.00 часа;

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.