Проф. Бойко Коруков дм - Хирургия гр. София

24751
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. Бойко Коруков дм е специалист по хирургия. Има придобита специалност и по онкология.

Практикува в Клиниката по хирургия към УМБАЛ Царица Йоанна - ИСУЛ в град София.

Проф. Коруков завършва медицина през 1979 г. в Медицинска академия, София. През 1985 г. придобива специалност Хирургия. Специализира в Институт за следдипломна специализация, Будапеща.
През 1979 г. е завеждащ селски здравен участък, а през 1980-1981 г. работи във военната болница на Манагуа, Никарагуа. В периода 1981-1982 г. е участъков лекар в поликлиника в Благоевград, а през 1982-1985 г. - клиничен ординатор, Катедра по спешна хирургия, Институт по хирургия. До 2005 г. е асистент, старши асистент, главен асистент, главен административен асистент, доцент, Клиничен център по спешна медицина.

Член е на Пленума на Българското хирургическо дружество. Има 87 участия в научни форуми и публикации. Научната и образователна степен „доктор” получава през 2000 г. след защита на дисертация „Диференциран хирургичен подход в лечението на разпространения гноен перитонит”.

През 2005 г. става член на Съвета на директорите на УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” ЕАД, а от 2006 г. е изпълнителен директор на болницата.

От 2016 г. началник на клиниката по хируггия към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” ЕАД.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.