Проф. д-р Божидар Хаджиев, д.м.н. - хирург

8667
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Божидар Хаджиев, дм – Началник ПЪРВА КЛИНИКА ПО ХИРУРГИЯ към УМБАЛ “Свети Георги” гр. Пловдив

От 2004 г. проф. Божидар Хаджиев е ръководител на Катедратата по пропедевтика на хирургичните болести Медицински университет - Пловдив. Проф. д-р Божидар Хаджиев, завършил с отличен успех ВМИ - Пловдив, аспирант по хирургия, от 1989 год. доцент по обща хирургия, от 2002 год. ръководител на Клиниката по обща и оперативна хирургия, заместник-председател на Българското хирургично дружество и републикански консултант по коремна хирургия.

Научни интереси:

1. Колопроктология
2. Стомашно-чревна хирургия
3. Жлъчно-чернодробна хирургия
4. Съвременни операции при хернии на предна коремна стена и по-специално ингвинални хернии;
5. Модерно лечение при аноректални абцеси и фистули;
6. Съвременни методи за лечение в областта на колопроктологията;

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.