Проф. Анжелика Димитрова - УНГ гр. София

22910
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Проф. д-р Анжелика Димитрова провежда консултации и амбулаторно лечение, профилактични и лечебни прегледи на уши, нос и гърло, консервативно лечение на хронични тонзилити (сливици) и аденоиди, лечение на алергични ринити (сенна хрема), промивки на уши, всички видове лечебно диагностични процедури, цветотерапия и психокорекция, ирисова диагностика.

Иридомикроскопия е безопасен информативен метод за профилактични прегледи на пациенти за скрининг анализ на различни заболявания или състояние на всички системи в организма, която дава възможност да се прогнозира наличие или предразположеност към много заболявания.

Образование

Завършва Медицински институт Н. А. Семашко в Русия г. Москва през 1992 г. по специалност -лечебно дело. През 1992-1995 г. специлизира УНГ в Централна Болница г. Мапуто-Университетска Клиника УНГ и хирургия на главата и шията. В 1997 г.в РДМУ, катедра УНГ г. Москва след приминаване на курс за повишаване на квалификацията е присвоена специалност по обща оторинолаоингология. Специализира Ирисова диагностика в Московски Методичен Център ТОО Мединфопром през 1992 г. През 2000 г. защитава дисертация и получава Диплома за кандидат на медицинските науки от Академия на медико-техническите науки на Руската Федерация. През 2001 г. получава диплома по Практическа психология в Междудисциплинарен учебно-изследователски център, Руска Федерация.
Постоянно практикува специалността си, посещавайки всичките конференции на обществото на оториноларингология в Русия, редовно минавайки през 5 години курсове за повишаване на професионална квалификация. През 2014 г, получава висша квалификационна категория по оториноларингология, при Висша Атестационна комисия на здравеопазването на МВР Русия.

Допълнителни квалификации
-Специализация в Централна Болница г. Мапуто-Университетска Клиника УНГ и хирургия на главата и шията 1992-1995г.
-Повишение на квалификация -1996г. Университет «Едуардо Мондлане» Медицински Факултет, «Диагностика и грижа за болните от СПИН»
-Повишение на квалификация -1997г. Московска РГМУ кафедра на УНГ болести «Обща оториноларингология»
-Кандидат за получаване на научна степен Академия на медико-технически науки на РФ, Диплома кандидат на медицинските науки от 11 януари 2001г.
-Повишение на квалификация - 2002г. Московска РГМУ катедра на УНГ болести «Обща оториноларингология»
-Повишение на квалификация-2007г. Московска РГМУ катедра на УНГ болести «Обща оториноларингология»
-Повишение на квалификация - 2012г. «Руска медицинска академия на следипломно образование» «Обща оториноларингология» за признание на дополнително професионално образование по специалност оториноларингология.
- Курс Визуална цветоимпулсна стимулация в Руски Университет на приятелство между народите, Катедра по валеология, рефлексотерапия и мануална терапия;
- Курс за квалификация на ръководители и лекари – Руски институт за повишение на квалификация за сътрудници МВР Русия, Военно лекарска експертиза в ОВД и МВР на
Руска федерация 2013г;
- Висша квалификационна категория по оториноларингология при Висша Атестационна комисия на здравеопазването на МВР Русия 2014 г;
- Провеждала е обучаващи курсове по Ирисова Диагностика за началници на Военна-медицинска комисия.
-Член на Руското общество на оториноларинголозите от 1997 г.
-Член на Българския Лекарския Съюз от 2006 г.
-Получаване на научна степен и званието Професор - 2002г.

Биография
От 1992 до 1996 г. проф. Димитрова работи като специалист оториноларинголог в Централната Болница на Мапуто и клиника Круш Азул, Мозамбик. От 1996 до 2016г. работи като експерт по специалност УНГ във военна медицинска комисия на МВР в Руска Федерация.. От 2012 г. до 2016г. работи в Многопрофилен Медицински Център "Профи-Мед", като Лекар оториноларинголог, водещ консултант-оториноларинголог.

Назначаване на час само с предварителен запис на уеб-сайта или телефонно обаждане.

Работно време:
Четни дати: 15:00 до 18:30 часа
Нечетни дати без петък - само след обяд, 5то ДКЦ
Събота - 12 до 14:30 часа, цена за преглед 50лв
Неделя - почивен ден

Адреси:

гр. София, ж.к. Дървеница, бл. 17, вх. А, ап. 2

гр. София, ул. Акад. Стефан Младенов 8, ДКЦ - 5 София - Студентска поликлиника

гр. София, ул. „Бачо Киро“ 8 ДКЦ Александра Хелф

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.