проф. Андрей Йотов дмн - Ортопед гр. София

26851
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Андрей Маринович Йотов е роден на 18.03.1960 г. в гр. Орджоникидзе, Русия.

Завършва медицина в София (1983 г.).
Придобива специалност по ортопедия и травматология (1991 г.).

Работи като:
участъков лекар в Здравна служба гр. Обзор (1983 - 1986 г.);
научен сътрудник в Секцията по спешна травматология на МБАЛСМ "Н. И. Пирогов" (1986 г.);
зав. Клинично отделение в Ш-та клиника по спешна травматология на МБАЛСМ "Н. И. Пирогов" (1992 - 1991 г.), началник на П-ра клиника по ортопедична травматология на МБАЛСМ "Н. И. Пирогов" (1999-2006 г.);
научна и образователна степен "доктор по медицина" (1997 г.), старши научен сътрудник II степен (1998 г.), научна степен "доктор на науките" (2011 г.);
професор (2012 г.). От 2006 г. началник на Катедра по ортопедична травматология и реконструктивна хирургия.

Специализирал е колянна хи­рургия в Германия;
спешна меди­цина във Филаделфия, САЩ:
опе­ративно лечение на фрактури­те в Давос, Швейцария, и др. Ав­тор на над 170 научни труда и публикации. Председател на Софийското научно дружество по ортопедия и травматология (1999 – 2002), от 2002 г., Зам. председател на Българското научно дружество по ортопедия и травматология /ВОТА/, от 2003 г. зам.

Председател на Българска асоциация по остеосинтеза;
Член на редколегиите на сп. "Ортопедия и травматология", "Спешна медицина" и "Медицински преглед";
член на Федерацията на Европейските ортопедо-травматологични дружества (ЕРО&Т);
член на Европейската асоциация по спешна хирургия и травма (ЕАЕ5).

проф. Андрей Йотов извършва:

- лечение на ортопедични заболявания
- лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат
- протезиране на големи стави
- лечение на травми
- лечение на счупвания, размествания и изкривявани
- ендопротезиране

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.