Професор Д-р Коев - ендокринология гр. Варна

16046
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Специализираният частен ендокринологичен център “Клиника Професор Коеви” е открит на 1 март 2002г. Той е създаден с цел да предостави високо специализирана ендокринологична помощ от медицински екип начело с едни от най-изтъкнатите български ендокринолози- Проф. Д-р Лидия Коева и Проф. Д-р Драгомир Коев. Разполага с четири медицински кабинета, чакалня и спомагателни помещения. Обзаведен е с ехограф, остеометър, съдов доплер,
електрокардиограф и се извършват всички хормонални изследвания и функционални ендокринологични тестове.
Дейностите на центъра са съсредоточени в следните програми:
• Програма “Захарен диабет”
• Програма “Болести на щитовидната жлеза”
• Програма “Остеопороза”
• Програма “Редукция на теглото”
• Програма “Нарушения в липидната обмяна”
• други ендокринни болести
КОНТАКТИ
Адрес: Варна, ул. Селиолу 34
Здравно заведение: МЦ Клиника Проф.Коеви
e-mail: info@clinicakoevi.com
Телефон: (052) 634 450
Мобилен: (088) 862 097 3
website: www.clinicakoevi.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.