Професор В. Димиева - психолог и психотерапевт - гр. София

7656
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Към нас се обръщат хора, желаещи да разрешат своите житейски проблеми, които живеят добре, но искат да живеят оше по-добре. Най-доброто, което Вие сега можете да направите за себе си – това е да се решите. Опитът показва, че изследванията на интернет, четенето на статии и постове в форумите, а също изучаването на методики не дава желание и резултат до тогава, докато не се започне истинска работа. Спрете да се суетите в разглеждането на страниците, обърнете се към нас и започнете да работите. Решете се да го направите, а не обмисляйте как това ще се случва. Знайте, че човек, обърнал се за помощ, вече е свършил 70% от работата, а онзи, които все размисля по тази тема – все още тъпче на едно място. Нашият център за психологическо консултиране е основан в България преди 30г.

Главният център се намира в София, но имаме офиси и в Бургас, Шумен, Пловдив.

Нашите принципи са:

  • анонимност
  • внимателност
  • приемане на човека
  • конфиденциалност
  • професионализъм
  • подкрепа
  • съпреживяване

 

Образования на професор Димиева:

Философия – СУ „Климент Охридски” София (България)
Психология – Клинична психология – Международен Славянски институт Москва, (Русия)
Астрология – Москва
Магистър по Психология – Специалност психология и психопатология на развитието – ВСУ „Черноризец Храбър”, Варна (България)
Магистър по Музикотерапия – Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство, Пловдив (България)
Руска Федерация – Москва – Кандидат на психологическите науки (Москва)
Доктор по Философия – Academie Europeenne D’informatisation, Брюксел (Белгия)
Професор по Психология – Penninsula University of Sillicon Valley of Information, Technology, Business, California (Съединени щати)

Предлагам психологическо консултиране на лица в норма и със социално психологически проблеми, което включва подкрепа за всички, семействата (брачно и фамилно консултиране ) и техния бизнес. Както и терапия при раздяла, развод, изневяра.

Аз искам също да помагам на хората да изградят хармонични отношения – лични, семейни, с родители и деца. Разбира се, сега аз имам добър професионален опит и съм благодарна на моите учители, а също и на всички онези хора, които срещнах в живота – независимо от това каква е била срещата по своята същност, те са ми помогнали да израстна като личност. Ние с Вас сме на равни начала. Аз считам, че психологът, е човек, които е започнал своя път към личностното израстване малко по-рано от неговия клиент. Затова той има опита и знанието за това какво може да срещне човек в търсенето на себе си и какви камъни лежат на пътя му. Затова той може да разбира най-дълбоките преживявания на човека и да го подкрепя.

- Психология, Семейно консултиране
- Детска психология
- Музикотерапия
- Бизнес психологическо консултиране
- Коучинг

За психологическа консултация:

За София: 0887699699
За Пловдив: 0887699699
За Бургас: 0887699699

Адрес: гр. Пловдив - бул. Христо Ботев 91 (Бизнес център Рилон ет.5), тел.:+359 887 699 699 виж на картата

Адрес: гр. Бургас - кв. Братя Миладинови бл.92 ет.1 виж на картата

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.