Крем обогатен с озон - ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ ЕООД

17873
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Това са продуктите ФитоОзон - природна лечебна козметика с ОЗОН!
Погледнете сайта www.phytoozone.com или стр.ни във Фейсбук: ФитоОзон/Природни продукти ЕООД. Очакваме ви на тел. 0878960667.Лятото наближава, подгответе се да защитите кожата си! Вижте как!

1. За здрави и красиви крака ползвайте крем ФитоОзон 2! Той премахва умората, тежестта и болките в краката. При редовна употреба постепенно изчезват тъмните петна и видимите вени се прибират.

Препоръчва се и при външни хемороиди, тъй като озонът и билките действат болкоуспокояващо и противовъзпалително.
2. Непременно си осигурете и крем ФитоОзон Anti-age, крем с ОЗОН, който обогатява кожата с кислород и забавя стареенето й. Намалява дълбоките бръчки, ликвидира фините бръчици и не позволява появата на нови. Предпазва кожата от слънчеви изгаряния и петна, както и от изсушаване. Кремът се използва едновременно за лице, около очите и за шия и деколте.

Не забравяйте тези уникални български продукти ФитоОзон, изготвени с много знания, опит и прецизност за Вас, нашите клиенти!!!

Ефектът от използването на озона в комбинация с наши лекарствени растения се доказва с продуктите ФитоОзон - защитена търговска марка и патентована българска технология. Козметичната серия ФитоОзон е мощна високо концентрирана формула, която успешно прилага достиженията на озонотерапията в грижата за кожата. Ето и продуктите:

1. Крем ФитоОзон Anti-age - действа в дълбочина, стимулира синтеза на колаген и еластин, спира появата на бръчки и забавя стареенето на кожата

2. Масажен крем ФитоОзон 1 - интензивен, болкоуспокояващ, противовъзпалителен, действа веднага.

3. Масажен крем ФитоОзон 2 - регенериращ, за здрави и красиви крака

4. Масажен крем ФитоОзон 3 - релаксиращ, с грижа за тялото и настроението

5. Масажен крем ФитоОзон 4 - тонизиращ, за детоксикиращ масаж и студени крайници

6. Серум ФитоОзон за защита на пародонта - 100% природен продукт, с грижа за устната кухина, възстановява лигавицата и осигурява свеж дъх

7. Серум ФитоОзон за здрава и блестяща коса - 100% природен продукт, възстановява увредената структура на косъма и нормализира състоянието на скалпа.

Купи сега

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.