Поларис

11791
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ПОЛАРИС
Енергията, която лекува и подмладява

– Успокоява и облекчава болката

– Регенерира повредените органи

– Подобрява кръвообращението и храненето на клетките

– Подобрява здравето на всички нива

– Положителен ефект върху животни и растения

– Подобряване на качеството на водата и храната

– Неутрализира вредните радиационни влияния и отрицателната енергия в околната среда

– Насърчава за живот и благополучие по естествен път

С ПОЛАРИС в ръце ще станете първокласен лечител без нито ден обучение.

Какво е Поларис?

Поларис е единствения уред, който работи на научна основа, и с помощта на който можете да опознаете своята истинска енергийна природа. Ще бъдете удивени от новите познания за жизнената енергия и нейното възхитително позитивно влияние във всички аспекти на вашето здраве и живот.

Поларис е мощно средство за насърчаване на енергията и жизнеността, с помощта на който можете да опознаете своята истинска енергийна природа. Уредът просто многократно засилва притока на жизнена енергия (биоенергия) в организма и го стимулира сам да се излекува по естествен начин. Проблемът възниква, когато се стигне до спад на нивото или нарушение в протичането на енергията в организма, което Поларис успешно компенсира и решава.
Ние притежаваме в себе си всички механизми за самоизцеление и всички природни лекарства, които въздействат безпогрешно и не могат да бъдат предозирани. Проблемът възниква, когато се стигне до спад на нивото или до нарушаване на притока на енергия, но тогава на сцената се появява поларис и всичко се решава успешно.

ЕФЕКТЪТ НА ПОЛАРИС ДИСК

Вижте отпечатъците на енергийния вихър в леда, това, за което постоянно говорим - Вортекс, но не можем да покажем и обясним на хората.

 Това е научно доказателство за движението на енергията под формата на вихър!

 Отляво божествената формация от замръзнала вода върху диска, а отдясно аморфната, безлика, мъртва ледена водна формация, която не е била изложена на енергията на диска по време на замръзване. Това е основно доказателство за ефекта на оргонната енергия върху телата ни, в които преобладава водата. Това е наистина гениален експеримент!
ЕФЕКТИВНОСТТА НА ПОЛАРИС ДИСК – СПОДЕЛЕН ОПИТ ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ И ВЪЗСТАНОВЕНО ЗДРАВЕ

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.