Пламен Димитров - Психолог гр. Варна

5434
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Пламен Димитров е специалист по психология. Практикува в град Варна.
Област на професионална компетентност:
- Учене, памет и когнитивни процеси
- Клинична психология
- Невропсихология
- Психологично консултиране
- Психология на развитието
- Психодиагностика
- Психометрика
- Здравна психология
- Проблеми в ученето
- ЕЕГ неврофийдбек терапия
Образователно-квалификационна степен: Магистър
Специалност: медицина
Други специалности и специализации: Неврология, Магистър по Клинична психология. д-р Пламен Димитров е лекар, специализиран в областта на неврологията и магистър по клинична психология със защита на тема "Ранна диагностика и терапевтични методи при аутизъм" към Софийски Университет "Св. Климент Охридски". В практиката си използва възможностите на класическата медицина и невро-психо-фармакология, в комплекс с психотерапевтични методи, невротренинг, диагностика, консултиране и изработване на индивидуални терапевтични програми за състояния от аутистичния спектър, нарушения в нервно-психично развитие, речеви и комуникативни нарушения, поведенчески нарушения. Д-р Пламен Димитров е ЕЕГ неврофийдбек терапевт.
Стаж по специалността: 15 години
Месторабота и длъжност: Частен кабинет и консултант към Учебно-творчески център "Пламък", гр. Варна
Член на "Дружеството на психолозите в България".

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.