Петя Георгиева - Логопед и психолог гр. София

48141
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Център за развитие "Самознай" предлага: цялостна терапия за клиенти, търсещи насоки за промени и преодоляване на трудности в живота им. Работата ни се фокусира основно върху индивидуалното консултиране на деца, юноши и възрастни, но организираме групови занимания и семейни консултации. Предлагаме психологическа оценка, когнитивно- поведенческа терапия и психотерапия за управление на стрес, преодоляване на загуба, смърт, страх, тревожност. Обадете се , за да насрочите среща и за да намерите решения на проблемите, които вие и / или вашето семейство имате. Ако имате проблеми, ние имаме решения! И не просто даваме съвети ! Ние използваме кратки и дългосрочни терапии, като включваме една или повече техники за промяна на поведението

ПРАКТИКА
- Петя Георгиева е психолог и логопед в София. В кабинета се извършва логопедична терапия и се оказва психологична подкрепа чрез индивидуален подход. Провежда се логопедична терапия на езикови и говорни нарушения, подкрепа на връзката дете-родител, преодоляване на конфликтни ситуации и противоречия във взаимоотношенията.

- Услугите на кабинета включват: диагностични консултации и логопедични услуги, терапия на комуникативни нарушения, терапия на специфични обучителни трудности, психотерапевтична подкрепа.

- Член на Дружеството на психолозите в България

СЛЕДДИПЛОМНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ:

 • Психотерапевт под супервизия по Позитивна психотерапия към ДППБ в България
  * Игрова терапия за деца и деца със СОП към Институт по позитивна психотерапия
  * Умения за водене на семинар и работа в група
  * Обучение в метода Детски Умения
  * Сертификат за Картинен тест за фонологично осъзнаване /КТФО/ за деца от 4-7 год.
  * Сертификат за Диагностика и превенция на езика 3-4год.
  * Скрининг тест за оценка на детското развитие
  * Детски аперцептивен тест САТ- от OS Bulgaria
  * Тематичен тест за аперцепция ТАТ – от OS Bulgaria
  * EMDR терапевт първо ниво
  * Участия в международни семинари, конгреси и конференции
  * Психотерапевт под супервизия по Гещалт игрова психотерапия

  Скъпи клиенти, имам удоволствието да ви съобщя, че вече можете да ме откриете и в новото приложение за медицински консултации MedUNIQA, където ще мога да ви консултирам изцяло онлайн. Разберете повече на www.uniqa.bg/meduniqa

 

DDE-2 е тестова батерия за оценка на дислексия на развитието. Тя позволява да се оцени нивото на придобитите умения за четене и писане. Тя оценява само аспектите на декодиране, но не и разбирането и възпроизвеждането на текст. Тестът се използва за установяване на актуалното състояние на уменията за четене и писане, в случай че се окажат проблемни. Прилага се в случаи на: трудности в обучението, предстояща мозъчна интервенция, оперативно лечение, епилепсия, случаи на отклонение от нормата  при деца с диабет, хипогликемични кризи, за проследяване на състоянието.


THE LISTENING PROGRAM
 са програми за фитнес на мозъка. Те са създадени върху естествената способност на мозъка да се променя, да посреща нови предизвикателства и никога да не е късно за това.  Защо ни трябва да подобряваме мозъчната функция?  Защото се подобрява способността ни да се включваме в системни дейности на ежедневния ни живот – учене, работа, общуване, творчество, игра, физическа активност, грижа за себе си, социални дейности. Програмите  са различни и за различни възрасти. Те са потенциална полза за всички когнитивни функции, емоционалното здраве и общото психическо и физическо здраве на индивида. Нашата идея е, че живота на  всеки човек може да се промени чрез звуковия мозъчен фитнес и тази цел е постижима. Програмите  са от полза за обучителни затруднения, ХАДВ, аутизъм, дислексия, разстройства на развитието, инсулт  и мозъчни травми, синдром на Даун, посттравматичен стрес, тревожни състояния и депресия, нарушения на съня и ежедневното функциониране, творчески задачи и др.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.