Петя Георгиева - Логопед и психолог гр. София

10710
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Център за развитие "Самознай" предлага: цялостна терапия за клиенти, търсещи насоки за промени и преодоляване на трудности в живота им. Работата ни се фокусира основно върху индивидуалното консултиране на деца, юноши и възрастни, но организираме групови занимания и семейни консултации. Предлагаме психологическа оценка, когнитивно- поведенческа терапия и психотерапия за управление на стрес, преодоляване на загуба, смърт, страх, тревожност. Обадете се , за да насрочите среща и за да намерите решения на проблемите, които вие и / или вашето семейство имате. Ако имате проблеми, ние имаме решения! И не просто даваме съвети ! Ние използваме кратки и дългосрочни терапии, като включваме една или повече техники за промяна на поведението

ПРАКТИКА
- Петя Георгиева е психолог и логопед в София. В кабинета се извършва логопедична терапия и се оказва психологична подкрепа чрез индивидуален подход. Провежда се логопедична терапия на езикови и говорни нарушения, подкрепа на връзката дете-родител, преодоляване на конфликтни ситуации и противоречия във взаимоотношенията.

- Услугите на кабинета включват: диагностични консултации и логопедични услуги, терапия на комуникативни нарушения, терапия на специфични обучителни трудности, психотерапевтична подкрепа.

- Член на Дружеството на психолозите в България

СЛЕДДИПЛОМНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ:

* Консултант по Позитивна психотерапия към ДППТ в България
* Игрова терапия за деца и деца със СОП към Институт по позитивна психотерапия
* Умения за водене на семинар и работа в група
* Обучение в метода Детски Умения
* Сертификат за Картинен тест за фонологично осъзнаване /КТФО/ за деца от 4-7 год.
* Сертификат за Диагностика и превенция на езика 3-4год.
* Скрининг тест за оценка на детското развитие
* Детски аперцептивен тест САТ- от OS Bulgaria
* Тематичен тест за аперцепция ТАТ – от OS Bulgaria
* EMDR терапевт първо ниво
* Участия в международни семинари, конгреси и конференции

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.