Пенка Нешева- леене на восък, рейки мастер, енергийни картини, духовно пътуване до Индия - гр. Карлово

4188
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

 

Каня всички на моята 11-та самостоятелна изложба по случай 55-та ми годишнина и 19 години енергийна работа с над 450 картини, нарисувани за 12 години. Повечето от тях са продадени в България и чужбина. Заповядайте приятели в София!

За мен: работя и живея в гр. Карлово Хоби: Да чета книги, да рисувам картини, да гледам на кафе, да пиша поеми и стихотворения

ЛЕЕНЕ НА ВОСЪК

Този древен ритуал се извършва чрез мантри и молитви. Изливането на разстопения пчелен восък във вода, изчиства всяка негативна енергия и стрес. По фигурите, които се образуват може да се види причината, която е довела до влошаване състоянието на човека. Восъкът е носител на информация, която чета по фигурите. Чрез картини, които ми се дават, описвам мястото на проблема. Тълкувам и давам напътствия на хората как да се справят, като едновременно им правя защита. Водата в коята изливам восъка също има значение. Рейки – в превод означава „свързване на Космичната със земната енергия” Инициирана в Мастер-Рейки и Мастер-Каруна Рейки. Обучава в тези степени на Рейки. Рейки работи на – физично, емоционално, умствено, психично, включително на кармично, душевно и духовно ниво – това е РЕЙКИ. За да не разкъсваме воала, смирено работим върху себе си, за да можем да се съхраним. Вървим и се стараем да уголемим мантията в пространството около нас, като си осигуряваме свобода, сигурност за нашата реализация. Всеки може да активира Рейки без да има способности, защото всички ние сме едно поколение биокомпютри. Водещи моменти са: желание, свободна воля и доверие в учителя.ЕНЕРГИЙНИ КАРТИНИ И КОСМИЧНИ ПОСЛАНИЯ В РИМА

Има десет самостоятелни изложби от 2007-2016 г. и много участия в конференции в Бълагария и международни . Освен в България има продадени картини в: Германия, Швейцария,Белгия, Австрия, Русия, Гърция, Канада, Англия, Италия и много други държави. ПЪРВА САМОСТОЯТЕЛНА ИЗЛОЖБА – Градска художествена галерия, гр.Карлово 20.09 – 08.10.2007 год. ВТОРА САМОСТОЯТЕЛНА ИЗЛОЖБА – гр. Пловдив 20.12.2007 год. ТРЕТА САМОСТОЯТЕЛНА ИЗЛОЖБА – гр.София 09-14.05.2008 год. От 2005 година рисуването й се развива в няколко етапа – графики, космични послания с рисунки, с цветни моливи, с бои на картон, на платно, върху камъни, с пръсти, на стъкло, огледало и стена. Тя е един „проводник” на своите космични картини, които изразява в багри и фигури, и говорят сами по себе си чрез лица и изображения. Изследванията на картините са направени в НИЦМБ от д-р Игнатов и включваха въздействие върху човек с космична картина чрез авторската му методика за цветен Кирлианов спектрален анализ. Със същата картина и още една се извърши изследване на спектъра на вода с прибора на проф. Антон Антонов. Той е съавтор на д-р Игнатов при изследване на биофизични полета. Физичните прибори показаха, че картините имат биоинформационен обмен с човека. Това доказателство е за пръв път в света с тези методи и бе направено през 2008 г. Особено видимо е промяната на биоелектричната (Кирлианова) аура на човек който наблюдава картина. Неговата аура се стреми да „копира” тази на художника. Изследването е направено с цветен Кирлианов спектрален анализ. Всяка картина има уникалното въздействие, както и определено индивидуално космично послание в рима за какво е предназначена да въздейства. Така пациентите ми, избирайки си копия от картина и прочитайки космичното посланито разбират, че точно от нея имат нужда за техните проблеми. Продължавайки да работят с картината по 20 минути на ден, след моите процедури се вглеждат в нея. Те чувстват невероятни усещания по тялото и значими резултати в живота. www.p-nesheva.com Огледална витрина – За настроение – „Весела игра цари на животни в поля и от слънчеви лъчи настроение приеми”. Слънце след дъжд – За оптимално изчистване – „Изгрев надежда те зарежда и букет от възможности подрежда, бухала прелита, довери му се да не отлита. Възможности носи под крилата с дар от знания ще ти промени съдбата”. Уединение – За споделена любов – „Сред полето два слънчогледа са уединени с мисли за любов и погледи засмени, разцъфват и плодове дават.” Делфин с топка – По детски щастливи – „Делфинът щастието си изразява, с топка над главата се заиграва, с грация привлича погледи, зрителите онемяват и позитивни мисли отправят, по детски са чисти и щастливи остават. ”

Магически чаши с енергийни картини Въздействат, като се променя енергията и вкуса на течността, по този начин човек се зарежда.

Поезия - има две издадени книги ДЪГАТА В МОЯТА ДУША ВСИЧКО ЗА ДУШАТА ДУХОВНО ПЪТУВАНЕ ДО ИНДИЯ - ОТ ДЕЛХИ ДО МОМБАЙ И ПОСЕЩЕНИЕ НА АШРАМА НА САТЯ САЙ БАБА Духовността при индийците е на първо място. Хората почитат боговете, които помагат при различни проблеми. Те благодарят и обожествяват това, което имат. Без да гледат другите какво притежават.

Всеизвестно е, че се делят на касти. Богатият притежава палати, дворци. Другите, бедните, или тези, които са от различни области или села, не завиждат и не претендират за имането на богатите. Ние, българите, можем да се поучим от индийците в труд, смирение и вяра. При тях тези качества са заложени, благодарение на които многобройният народ оцелява. Живеят скромно и спокойно. Всеки се труди за прехраната си.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.