Очен медицински център д-р Голев гр. Хасково

10765
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Очен медицински център Д-р Голев" е верига от високоспециализирани очни центрове в град Хасково, Димитровград, Харманли и Сливен.

Всеки очен център работи със здравната каса.

Очните центрове разполагат с последен модел съвременна апаратура за профилактика и лечение както на детските очи така и за възрастни. При нас работят едни от най-добрите очни специалисти в страната.

Ние предлагаме диагностика и лечение на:

Глаукома, диабетна ретинопатия, макулна дегенерация, катаракта (вътрешно перде), вторична катарака, олепване или разкъсване на ретина, аметропии в детската възраст, кератити, конюнктивити, рефрактивни аномалии и др.

Нашите очни центрове са оборудвани с апаратура на марката Zeiss, Nidek и Huvitz:

Офталмологичен юнит, Дигитален рефрактор, Дигитална фундус камера, Очен скенер (OCT), Безконтактен тонометър, Лед биомикроскоп, Авторефрактометър, Кератометър, Компютърен 3D периметър, Скенер за бебета и деца, Компютърен коордиметър, Пахиметър, Ретиноскоп, Индиректен офталмоскоп, YAG Лазер, Ретинален Лазер и др.

Към всеки очен център има и оптичен магазин където ще откриете широко разнообразие от диоптрични и слънчеви рамки, както и оптични аксесоари.

Предлагаме медицински стъкла (оптични лещи) от най-добрите производители:

EYE VISUS, BBGR, LTL, ZEISS, HOYA, ESSILOR и др.

“Очен медицински център Д-р Голев” разполага със високо специализиран офталмологичен кабинет за диагностична и лечебна дейност, манипулационна стая, работилница за изработка на очила оборудвана с най-модерната апаратура. Нашият медицински професионален екип е винаги насреща за Вас!

 

Д-р Димитър Голев – специалист по очни болести - Работи в Очен център Д-р Голев гр.Димитровград и гр. Харманли

 

Дипломи и сертификати:

♦ Факоемулсификация (катарактална хирургия)

♦ Лазер терапия на очите

♦ Глаукомна хирургия

♦ Флуоресцинова ангиография

♦ Ехография на очите

♦ ОСТ (Оптична кохерентна томография)

♦ Оптика , оптометрия, контактна корекция

♦ Тумори на окото

♦ Витректомия

♦ Диагностика на очите в детска възраст и др.

 

Адреси на нашите центрове

 

гр. Хасково, Бул. „България 43“, Хасково [виж на картата]

тел: +359 877 505 151

Работно време на центъра от Пн - Пт: 09:00 – 18:00

Работно време на очния кабинет от Пн - Пт: 10:00 – 18:00

 

гр. Димитровград, бул. Трети март 2Д [виж на картата]

тел: +359 887 807 667

Работно време на центъра от Пн - Пт: 10:00 – 19:00ч

Работно време на очния кабинет от Пн - Пт: 14:00 – 18:00

 

гр. Харманли, ул. "Бул. България 46" [виж на картата]

тел: +359 877 845 799

Работно време на центъра от Пн - Пт: 09:00 – 18:00

Работно време на очния кабинет от Пн - Пт: 10:00 – 13:00

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.