Ортотех ЕООД - Ортопедични Медицински Изделия гр. София

15189
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Водени от убеждението, че ние можем да се погрижим... Създадохме през 2004 г. фирма Ортотех, за да успеем с времето да предложим продукти, обединяващи в себе си традиции, иновации, функционалност, дизайн и естетика.
Конструирахме продукти, предназначени за всяка част от човешкото тяло, решаващи различни проблеми, подходящи както за възстановителния период след травми и операции, така и при хронични увреди на опорно-двигателния апарат.
Нашите продукти са обединени в пет основни групи, разграничени от степента на стабилизация, която може да предложи всеки един от тях.
image001
Съзнаваме, че не всеки стандартен продукт е в състояние да удовлетвори индивидуални потребности, затова усилията ни са насочени и към изработване на индивидуални изделия – индивидуални  стелки и ортези, както и стандартни изделия, съобразени с индивидуални характеристики.
Стандартната серия на Ортотех предлага 62 продукта за
image003
Изработваме над 20 вида индивидуални стелки. Моделите са подходящи, както за ежедневна употреба в градска среда, така и за активно спортуващи хора.
Изработваме индивидуални сплинтове от Орфит, белгийски термопластичен материал, позволяващ директно моделиране върху засегнатият крайник.
Изработваме индивидуални ортези за деца болни от ДЦП, при парези след инсулт и други травми.
Ортотех е официален вносител на марките PUSH, PRIM и Coimbra за България.
Разполагаме с четири собствени магазина, два в София, по един в Пловдив и Плевен. Поддържаме взаимоотношения с множество аптеки, дрогерии, магазини за хора с увреждания, медицински центрове, болници и частни кабинети.
Всички наши продукти могат да се закупят и от он-лайн магазина на Ортотех.

Може да ни откриете на следните адреси:

  1. Ортоцентър Горна Баня


гр. София, бул. Никола Петков №56, МЦ Ортомед
/на територията на СБАЛ по ортопедия “Проф. Б. Бойчев” ЕАД, Горна Баня/,
каб. №1, рехабилитатор – 0899140917
Работно време – 8:30 -14:30 часа всеки ден без събота и неделя,
както и през официалните празници

  1. Ортоцентър 1


гр. София, ул. Константин Иречек 1 телефони за връзка-рехабилитатор, кинезитерапевт – 0897933982,
Работно време – от понеделник до петък 8:30-19:00 ч., в събота – 9:00-17:00 ч.,
неделя – почивен ден, както и през официалните празници.

  1. Производствена База Ортотех ЕООД


гр. София, ул. Неделчо Бончев 8, ет 6
тел: 029791938 и 0897933981

  1. Магазин Пловдив


гр. Пловдив, ул. “Васил Априлов” 102
телефони за контакт – 0897921281
Работно време – от 9:00 до 18:00 часа всеки ден без събота и неделя,
както и през официалните празници

  1. Магазин Плевен


гр. Плевен, бул. Русе №39
телефон: 0895 54 12 07
Работно време – 09:00-18:00ч.
Обедна почивка от 13:00-14:00ч.
Почивен ден – събота и неделя,
както и през официалните празници

Кои сме ние? Хора, които в ежедневната си работа се водят от желанието да помагат. Ние ще се погрижим!

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.