Оптики Ваня гр. Карлово

14496
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Оптики "Ваня" в град Карлово предлагат продажба и изработка на диоптрични очила, висококачествени слънчеви очила, контактни лещи и разтвори.
В оптики Ваня клиентите получават и професионална консултация.
Стъкла с които работим : Hoya, Seiko, Optiswiss , DIO , Maska , ЮВИ
Контактни лещи : Bausch and Lomb , Alcon , Coper Vision ,CMI
Офталмологичните прегледи се правят в Понеделник и Сряда от 15:00 до 18:00ч. в Петък от 10;00 до 12:30ч.
Адреси:
гр.Карлово - ул.Васил Левски 15, тел.: 0335 9 45 22
гр.Сопот ул.Иван Вазов 48, тел.: 0887 29 26 50
гр.Пловдив ул арх. Камен Петков 20

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.