Оптика Спектър-7 Самоков

14563
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Spectur – 7 е оптичен център с над 25 годишен опит в оптичния бизнес. При нас ще намерите високо качество, реални цени и лоялност към клиента.
Наш основен приоритет е покриването на индивидуалните изисквания на всеки клиент.
Разполагаме с голямо разнообразие от диоптрични рамки и слънчеви очила на водещи производители на пазара и предлагаме отлични гаранционни условия на нашите продукти.
При нас ще намерите изключително разнообразие на продукти, конкурентни цени, бързо и качествено цялостно обслужване.

 

Бързо и лесно можете да проверите, дали имате нужда от корекция на зрението си.

Изработване на всякакви видове очила
Разполагаме с голям избор от рамки с различен ценови диапазон.

Контактни лещи за корекция на зрението
Цветни и бели еднодневни, едномесечни, тримесечни и годишни контактни лещи на водещи
фирми в бранша.

Поддръжка и ремонт на Вашите рамки
Смяна на дръжки, наносници, коригиране дължината на дръжките, фиксиране на рамката и
други.

Работно време:
Понеделник – Петък от 9:00 ч. – 19:00 ч.
Събота от 10:00 ч. – 17:00 ч.
Неделя – почивен ден.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.