Оптика Наталия гр. София

9034
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Най-доброто в областта на очната оптика
- Коректност, качество и бързина
Богат избор на:
- рамки
- стъкла
- лещи
- разтвори
- слънчеви очила
- аксесоари
- Прецизен компютърен преглед за определяне на рефракцията
- ОЧНИ ПРЕГЛЕДИ – след предварително записване
Работно време

ул. Граф Игнатиев №19
10.00 – 19.00 ч. (понеделник – петък)
10.00 – 18.00 ч. (събота)
бул. Евлоги и Христо Георгиеви №90
10.30 – 18.30 ч. (понеделник – петък)

Допълнителни контакти

гр. София, бул. Евлоги и Христо Георгиеви 90 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.