Оптика Мишели гр. София

18530
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Оптика Мишели е член на НАБОО от 2014 година.
Оптиката предлага консултация с очен лекар. Консултацията включва преглед с авторефрактометър (компютър) и преглед на визуса с пробни рамки. Правят се проби по желание на клиента за различните разстояния за които му трябват очила.
При поръчка на рамка и корекционни лещи, прегледът е безплатен.
Оптиката е специализирана в изработка и монтаж на всички видове очила. Например, смяна на стъкла на слънчеви очила с диоптрични оцветевни слънчеви и с антирефлекс е една от най-често срещаните трудности.
Оптика Мишели се стреми постоянно да обновява техниката за центриране и изработка, което днес е на най-високото възможно ниво в България. Оборудването е от Essilor и е печелило не веднъж награди на оптичните изложения в целия свят. Изработка на очила за минути е възможна при наличните на склад лещи.
Автоматизирано измерване на центровката на вашата рамка с VISIOFFICE е абсолютно индивидуално. Параметрите се пренасят на обработващ стъклата триизмерен автомат Essilor за да се постигне максимума, който е възможен за перфектна центровка и идеално виждане.
Предлагат се всякакакви рамки и стъкла на световни производители с отлично качество:
Видове рамки - корда, цели, глазант и комбинации от трите. Материал - пластамса, оптил, стомана, монел, Titan, TITANflex, BetaTITAN и други.
Стъкла - еднофокусни, двуфокусни (бифокал), многофокусни (прогресив). Материал - перфалит, поликарбонат, TRIVEX, различни изтънявания полимер и кристал. Различни видове оцветявания. Покрития - твърдо, различни видове антирефлекс, огледално.
Изработка на форхенгери и продажба на готови.
Изработка на слънчеи очила с голяма кривина върху рамки на клиента.
Тук могат да се да поръчат различни видове контактни лещи - Bausch&Lomb, Cooper Vision, Ciba Vision.
Оптиката предлага ремонт и възстановяване на очила,  което е възможно благодарение на необходимата техника за заварка на титанови рамки - заваръчен апарат за Titanium или метално запояване с горелка тип “бренер” - за останалите метални рамки.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.