Оптика Кристал 93 гр. София

10006
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Оптиката изработва специални поръчки като слънчеви очила с диоптър базисни кривини и много детски поръчки.

Оптиката предлага контактни лещи богата гама цветова гама за промяна естествения цвят на очите и много аксесоари за контактните лещи.

Фирма КРИСТАЛ 93 ООД предлага:

  • Експресно надеждно обслужване с модерно оборудване и качествени материали.Японското качество на стъклата HOYA и испанските на INDO;
  • Оригинални слънчеви очила и рамки;
  • Контактни лещи и разтвори;
  • Очни консултации и компютърна диагностика;
  • Изработка, продажба и поправка на всички видове очила.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.