Оптика “Дейзи” гр. София

19744
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В оптика Дейзи ще намерите богат асортимент от рамки за корекционни и слънчеви очила, пълна гама стъкла, очила за работа с компютър, меки и твърди контактни лещи, разтвори и аксесоари за тях.

Оптическото ателие се намира в гр. София в близост до НДК. При нас Ви е можете да получите изцяло завършен продукт, независимо дали са диоптрични очила, слънчеви очила, контактни лещи или консумативите към тях.
В оптиката ще получите професионална консултация от квалифицираните ни служители.

Предлагаме качествени оптични услуги. Можете да разчитате на атрактивни цени и кратки срокове на изпълнение за високо качество и перфектна изработка. Компютърна диагностика за определяне на диоптрите.
Всеки ден между 13:00 и 18:00 часа ви очакват нашите специалисти и консултанти за диагностика.

ЛЕТНИ ПРОМОЦИИ ЗА 2018

ПРОДУКТИ

В оптика Дейзи ще намерите богат асортимент от:

  • рамки за корекционни и слънчеви очила,
  • пълна гама Стъкла, очила за работа с компютър,
  • меки и твърди контактни Лещи, разтвори и аксесоари за тях
  • богат избор на Детски очила – диоптрични и слънчеви.

В оптиката ще получите професионална консултация от квалифицираните ни служители.
Компютърна диагностика за определяне на диоптрите.

Всеки ден между 13:00 и 18:00 часа Ви очакват нашите специалисти и консултанти за диагностика.

Допълнителни контакти


гр. София,кв. Овча Купел, ул.Любляна 40 (до Фантастико)

гр. Нови Искър, кв. Кумарица, ул .Светлина 42

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.