Оптика Гранд Вижън гр. Пловдив

17000
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Оптика  Grand Vision е създадена през  1991г. от Йорданка и Наско Динчеви, които имат над 20-годишен опит в очната оптика и са уважавани специалисти в областта.  През 2004г. те откриват своята втора оптика.
В Оптика Grand Vision  се продават не само продаваме очила - осигурява се професионална консултация и грижа за очите.  Оптиката разполага със собствена лаборатория, оборудвана с последно поколение апаратура и изцяло компютъризирана, позволяваща прецизната изработка на всички видове очила.
Предлага се богат асортимент от рамки, слънчеви очила, стъкла, контактни лещи и аксесоари. Моделите очила, които се продават са не само висококачествени, но и съвременни и съобразени с модните тенденции.
Оптиката разполага с очен кабинет, снабден с най-съвременната техника. Прегледите се извършват от висококвалифицираните лекари-офталмолози д-р Бoюклийска и д-р Мемова.


В кабинета се извършва:
  - Авторефрактометрия – компютърно измерване на диоптъра

  - Биомикроскопия

  - Офталмоскопия

  - Измерване на очното налягане

  - Изписване на очила и меки контактни лещи

  - Основен преглед за медицинско свидетелство за работа и шофиране

  - Работно време на очния кабинет:

  - Понеделник и сряда 16:00 - 18:00 ч. - Д-р Мемова


  - Вторник и четвъртък 16:00 - 18:00 ч. - Д-р Боюклийска
При поръчка на нова рамка и стъкла при нас, прегледът е безплатен.
Oптиката разполага с лаборатория, оборудвана с последно поколение апаратура. Работим свисокотехнологично и изцяло компютъризирано оборудване Essilor. Това ни позволява да изпълняваме вашите поръчки прецизно, точно и бързо.
  - Изработка на всички видове очила

  - Ремонти и корекции на очила

  - Обучение за поставяне и употреба на контактни лещи

  - Почистване на очила с ултразвук

  - Тест за UV-защита на слънчеви очила

  - Проверка на диоптър

  - Пълен очен преглед (безплатен при поръчка на нови рамки и стъкла)

  - Компютърно изследване на зрението


  - Медицински свидетелства

[embed]https://youtu.be/oRJASrXSCCw[/embed]


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.