Оптика ВЕГА гр. Русе

14139
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В оптики ВЕГА в град Русе можете да намерите продуктите на водещите производители на световния пазар на корекционни лещи за очила, отличаващи се с перфектно качество. Оптиката предлага също контактни лещи и всичко необходими консумативи към тях, подходящи за всякакви условия на ползване.
Колекцията от диоптрични рамки се отличава с богато разнообразие, съчетаващо отличен комфорт и модерна визия.
В оптики Вега всеки може да открие своите слънчеви очила, които са необходимост и основен моден аксесоар - в пек, сняг и вятър те ще предпазват вашите очи, докато сте актуални с модните тенденции.
Вече повече от 20 години на пазара, оптиката се стреми да осигурява кристално зрение. В оптиката работят професионалисти, които ще се грижат за вашите нужди с разбиране към специфичните Ви желания.
Услуги:

- Консултация с оптик за избора на диоптричните рамки и корекционни стъкла
- Изработка на диоптрични очила
- Консултация и напасване на контактни лещи
- Консултация с офталмолог или оптометрист за определяне на очен статус и рефракция

гр. Русе, ул. Борисова 16
гр. Русе, ул. Борисова 27
гр. Свищов, ул. Цар Освободител 74

Работно време на оптиките:

Понеделник-Петък 09:00ч-18:30ч
Събота 09:30ч-14:00ч

Допълнителни контакти


гр. Русе, ул. Борисова 27 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.