Онлайн магазин EstestvenaKosa.net

2248
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирма ТИНАТРЕЙД 0812 ООД е вносител на всички Естествени коси за удължване REMY DELUXE за България. Като вносители ние гарантираме за луксозното качество на продуктите, както и поддържаме най-ниските цени в България на Луксозни Коси REMY, за разлика от повечето търговци-прекупвачи.
Косите REMY DELUXE са най-луксозното качество естествени коси за удължаване и се отличават от останалите коси с възможността им да се третират по вякакъв начин:боядисване, къдрене, издухване, изправяне, миене и т.н., имат най-здрав косъм,най-дълъг живот.
Косите REMY DELUXE са произведени от 100% Естествен Европейски млад, здрав човешки косъм и не съдържат НИКАКВИ ПРИМЕСИ!!
Косите REMY DELUXE НЕ СЕ ЗАПЛИТАТ.
Професионално обслужване и отношение.
Ние предлагаме професионално обслужване,Бърза доставка, както и Преглед на пратката от клиента преди заплащане( при доставки с куриер).
Регистрираните потребители в сайта получават ежеседмично информация за отстъпки, намаления и оферти!
Категории:
- Девствена Коса
- Индийски Коси
- Коси на капси
- Коси на стикери
- Треси 40 см
- Треси 52см
- Треси 62 см
- Коси с клипс 40см
- Коси с клипс 52см
- Коси с клипс 62см
- Коси с клипс 76см
- Чупливи Коси
- Опашки
- Бретони
- Перуки
- Козметика

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.