Онлайн магазин BeautyBox.bg

37995
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Какво е BeautyBox.BG?
BeautyBox.bg е онлайн магазин за козметични продукти, за директни продажби към крайни клиенти. Нашите предложения са насочени към клиенти, които държат на качество, натурални съставки и изгодна цена и включват:

Гама Грижа за лице
- кремове за лице, серуми за лице, околоочна грижа, маски за лице, продукти за почистване и поддръжка на свежа и сияйна кожа, анти-стареещи и антибръчкови продукти, избелване, лифтинг, мехлеми, маски за лице, пилинг, анти-акне и аромотерапия.

Гама Грижа за тяло
- кремове и лосиони за тяло, натурални и масажни масла, в т.ч. за професионална употреба, антицелулитни, анти-стрии, слънцезащитни и тонизиращи (SPA) продукти. Освен това BeautyBox.bg предлага и гама афродизиакални продукти за НЕГО и НЕЯ.

Гама Грижа за коса
– шампоани, душ-гелове, маски и балсами за коса, продукти за подпомагане на борбата с косопад, пърхут, регулиране на суха и мазна коса, ускоряване на растеж и третиращи продукти.

Гама За Мама и Бебе
– чисти и деликатни продукти за бебето, детето и мама!

Гама Професионални продукти
– качествени масажни и антицелулитни масла, маски, пилинги, обезболяващи кремове и др.

В помощ на професионалистите и на конкурентна цена!

BeautyBox.bg е лесен за навигация – бързо можете да се ориентирате от класификацията по категории отляво и от бутоните за бърз достъп вдясно.
BeautyBox.bg предлага адекватни решения, без да се загубите в океан от предложения.

Какво още ще откриете в BeautyBox.BG
Онлайн-магазин BeautyBox.bg е собственост на "Жонада" ЕООД - единствен и официален вносител и разпространител на козметичните продукти на Испанската лаборатория DIET ESTHETIC за България (www.dietesthetic.eu), производител на продуктите с търговска марка ROZEDA (www.rozeda.com), представител и разпространител на козметичните продукти на марките "Козметика Христина" - България; Sezmar Collection - България; Rose Rio - България; Belle`Fine - България; Lady in Color - България.

BeautyBox.bg предлага и уникалната възможност за пазаруване на едро директно от нашата интернет страница www.beautybox.bg. Вижте повече от тук: www.beautybox.bg. За предоставяне на условия за дистрибуция, моля свържете се на посочените контакти: www.beautybox.bg

В магазин Beauty Box ще откриете :

- лосиони за тяло
- кремове за лице
- натурални масла
- козметични продукти
- натурална козметика
- натурален шампоан за коса
- боя за коса
- алое за лице
- гел алое вера за лице
- крем за избелване на лице
- крем за лице със змийска отрова
- избелващ крем за лице
- арганово масло за лице
- серуми за лицe
- антистареещи
- против бръчки
- крем за лице с охлюви
- крем за лице с хайвер
- маски за лице
- пилинги за лице
- тоалетни трици
- чувствителна кожа
- антицелулитни
- против стрии

За повече информация относно продуктовата линия - можете да разберете тук


BeautyBox.bg – перфектната грижа за лице, коса и тяло!


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.