Онлайн магазин Денас - www.denas.bg

13530
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Онлайн магазин denas.bg е на ваше разположение 24 часа. Проучете и поръчайте продуктите на Денас.

- от малки деца до възрастни.
- за хора водещи активен начин на живот.
- за бизнесмени, които ценят времето.
- за лекари, които преследват целта лечение на пациента, а не болеста.

DENAS - cardio за корекция на кръвното налягане

LADOS - Уред за премахване и облекчаване на болката

Да решим проблема с високото кръвно без лекарства

Един апарат задава ново ниво в медицината и лечението

denas.bg

denas.bg

denas.bg

 

denas.bg

denas.bg

Чувстваш ли, че нещо в тялото ти не е наред? Случвало ли ти се е тялото ти да подава различни и странни сигнали – симптоми, които не могат да бъдат точно диагностицирани?

Ако многократно и безрезултатно си се опитвал да се лекуваш, то тогава си попаднал там, където трябва!

Боуен е това, което ще възвърне равновесието и хармоничното функциониране на тялото ти, за да може то да възстанови собствените си защитни механизми и във всяка конкретна ситуация да избира оптималния баланс за поддържане на здраве в превъзходно състояние.
Ако си се замислял, че досегашните „решения” за излизане от болестното състояние са всъщност „враждебни” към теб и посягат на здравето ти, то това е правилната техника за теб!

Няма съмнение, че Боуен® ще промени живота ти! Дай си шанс! Провокирай самовъзстановяването си!

Боуен® – холистична, нежна, неинвазивна и ефективна грижа за здравето

• Това е холистична терапия, в която ударението се поставя върху потенциалната способност на тялото само да се привежда в равновесие. Както ти не приличаш на никого другиго в света, така и състоянието на здравето ти е единствено и само твоя реалност. Има един единствен лекар, знаещ и разбиращ какво причинява болестното неравновесие в тялото ти: Лекарят вътре в теб! Прилагането на специфичните и нежни движения Боуен, на точно определени места по тялото, провокират Вътрешния Лекар, който поема управлението за да започне процес на самолечение!

Тъй като нищо не става просто случайно, то е сигурно, че и интересът ти към тази страница не може да бъде само игра на случайността. А сега да видим дали си попаднал на точното място.

Ако чувстваш, че нещо в тялото ти не е наред, ако то подава различни и странни сигнали – симптоми, които не могат да бъдат точно диагностицирани, ако многократно и безрезултатно си се опитвал да се лекуваш, то тогава си попаднал там, където трябва!

Усещаш ли отрицателното въздействие на външните фактори върху здравето си? Забелязваш ли, че напоследък нито се храним правилно, нито приемаме необходимото количество вода. Дишаме замърсен въздух. Забелязваш ли, че мозъчната информационна система става все по-претоварена, а стресовите фактори – все по-агресивни? Чувстваш ли се беззащитен срещу всички тези атаки, на които е изложено тялото ти?

• Ние ти предлагаме метода, който ще възвърне равновесието и хармоничното функциониране на тялото ти, за да може то да възстанови собствените си защитни механизми и във всяка конкретна ситуация да избира оптималния баланс за поддържане на твоето здраве в превъзходно състояние.

Приемал ли си силни медикаменти, носещи повече вреди отколкото ползи? Чувствал ли си се като лабораторно морско свинче, когато докторът непрекъснато е сменял предписаните лекарства, добавяйки все нови и нови, за да тушира страничните ефекти на едните с други?

Не си ли си помислял, че предложеното „решение” за излизане от болестното състояние е всъщност „враждебно” към теб и посяга на здравето ти?

• Гениалността на Том Боуен, създателят на тази терапия, се състои в откритието му, че при дълбоко и цялостно отпускане на тялото се задейства способността му да се справя само с всякакви състояния извън нормата. При Боуен® тялото не бива насилвано да приема външна команда; ние просто изпращаме точните съобщения, за да може организмът да започне процеса на „реформатиране” на системата и нейното връщане към първоначалната матрица. В различни култури по света съществува вярата, че Творецът е вложил в нас целия необходим инструментариум за оцеляване и за живот в благополучие. Ние не решаваме проблемите, като въвеждаме в тялото изкуствени вещества; не използваме методи, носещи повече вреда, отколкото полза. Ние просто казваме на тялото да предприеме нужните стъпки и започне лечение според собствените си рамки, ритъм и време, необходимо за процеса на възстановяване.
Дали не работиш в сферата на здравеопазването? Навярно си избрал тази професия по призвание, но си неудовлетворен, защото все повече се превръщаш в някакъв чиновник? Връхлитат ли те мисли, че не помагаш на хората толкова много, колкото си си мечтал? Или може би си от онези, които са съхранили порива в сърцето да облекчават страданията на другите, но „зова” на битието им е отредил съвсем друг професионален път? Усещаш ли, че е дошло време за промяна, за нова професия, за различно отношение към живота?

• Лечението с терапията се състои от нежни движения, изпълнявани с пръстите или палците на ръцете по точно определени места от тялото. Много важна част от нея са паузите между отделните групи движения, когато невротрансмитерите приемат и предават информацията от изпратените съобщения. Именно поради почивките терапевтът би могъл да работи с десетина човека едновременно, (несрещано при други техники), и то без особено физическо усилие и преразход на енергия – минимална трудност и максимални, почти мигновени резултати. Всеки сърцат човек може да научи Боуен® и е без значение какво е образованието му.

Прочети спокойно и внимателно информацията, която сме поместили за теб на тази страница и се ослушай: душата ти затрептява ли в резонанс с теорията, обяснена тук? Позволи на сърцето си да реши дали това е нещото, което е търсило и все още търси! А ние сме тук заради теб, тук сме да отговаряме на въпросите ти, да те напътстваме и подкрепяме в откриването на твоето средство за по-добро здраве и по-добър начин на живот.

Няма съмнение, че Боуен® ще промени живота ти! Дай си шанс! Послушай сърцето си!

Denas - Cardio е предназначен да коригира кръвното налягане и нормализира общото състояние на тялото. Удобен и лесен за употреба.Добър подарък за човек страдащ от хипертония или хипотония.

Електрическата стимулация с апарата Denas -Cardio помага за нормализиране на тонуса, разширяване на капилярите и подобряване на кръвообращението. Стабилизира кръвното налягане на ниво, приемливо за пациента,подобрява общото благосъстояние,подобрява психо-емоционалното състояние, увеличава работоспособността,намалява риска от развитие на усложнения от хипертония, подобрява качеството на живот на пациента.

Устройството е много лесно и удобно за употреба,има дисплей с големи икони, широк и мек маншет за фиксиране върху китката и подбедрицата.

Използва се в продължение на 14дни по 1-2 пъти дневно след което се прави пауза.Курс на лечение от 3 до 5месеца .

Противопоказания : индивидуална непоносимост към електрически ток, присъствие на имплантиран пейсмейкър.

За повече инфо линка към страницата ни : https://denas.bg/product/details/19/DENAS-Cardio

Реджуванс

Реджуванс – естествен лифтинг на лицето

Техниката Реджуванс е холистичен ,мануален метод за терапия на лице.Тя е нежно,но ефективно „докосване“ ,кето подмладява и освежава лицето,като същевременно осигурява цялостен релакс на тялото и усещане за повицшен тонус инастроение ,свързано с по-добро здраве .

Ползи от процедурите :
-подобряване качеството на кожата –заглаждане на кожата , хидратиране в дълбочина
-повлиява на несъвършествата на кожата – разширени пори ,прекомерно омазняване
-повлияване на различни пигментации,спомагане производството на меланин
-стимулиране производството на колаген
-финните бръчки изчезват ,а по-дълбоките са по-изгладени
-други ползи като повлияване главоболие и мигрена,подобряване сън,релаксация,повлиява при някои лицеви пареци и приблеми на тригеминуса и др.

 

КАВИТАЦИЯ 

При ултразвуковата кавитация се използват нискочестотни ултразвукови вълни (40kHz) за разрушаване на мазнините в организма, което води до общо отслабване и до коригиране на формите на тялото. Комбинацията между кавитация и RF (радиочестотен лифтинг) дава отлични резултати - под влиянието на ултразвука мастните клетки се разбиват и втечняват и впоследствие се извеждат от организма, а радиочестотните вълни провокират затопляне на колагеновите нишки в дълбоките слоеве на кожата, което води до стягащ и заглаждащ ефект.

Функции:

  • Бързо и ефективно изгаряне на мазнините
  • Подмладяване и стягане на кожата, премахване на бръчки, подобряване на текстурата и цвета на кожата
  • Оттичане на токсини и отпадъци, лимфен дренаж
  • Подобряване на метаболизма и кръвообращението
  • Ниската честота на ултразвуковата енергия стимулира мускулите да се свиват и отпускат, което води до разпад на голямо количество мастни клетки.
  • Стягане на ръцете, краката, бедрата, седалището, кръста, гърба, коремните мускули и оформяне контура на тялото
  • Подобряване и лечение на целулит
  • Успокояващ и облекчаващ болката ефект (при болки в ставите, ишиас), бързо облекчаване на стреса и премахване на умората
  • Укрепване, повдигане и стягане на кожата
  • Активиране циркулацията на клетките, насърчаване на клетъчния метаболизъм

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.