Олга Велева - Психолог

12297
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Здравейте скъпи познати и непознати,

Добре дошли! Знам, че които и да сте, каквито й да са Вашите истории, успешни или не до там успешни житейски събития, каквито и да са предизвикателствата подтикнали Ви да потърсите и прочетете нещо, отговарящо на възникналите въпроси, желанието за промяна към нещо по-добро Ви е довело до моята страница. Това, от своя страна вече означава, че сте направили първата крачка към своето по-добро – започнали сте да търсите.

Благодаря Ви, че отделихте от времето си и се надявам да откриете нещо ценно за себе си. Може да е само дума, или изречение, или идея, които Ви въздействат по особен и желан начин. Когато това стане, аз съм удовлетворена.

Може би, някой ден ще се срещнем лично, но до тогава не спирайте да търсите, да мечтаете и да подхранвате страстта към вскичко, което правите и да усилвате любовта към себе си, за да може да раздавате от нея и на околните.

ЗА МЕН

Олга Велева e психолог, чиито професионални интереси са прескочили общоприетата рамка.  В годините назад, наблюдавайки и изучавайки човешкото поведение, в общуването си с хора от различни националности и ентоси, както в България, така и в чужбина, Олга Велева придобива опитност в различни от класическата психология парадигми. По-късно се дипломира в специалност психология и от 5 години професионално практикува своята психотерапевтична работа. Смята, че стремежът към придържане към класическите стандарти поставят ограничения в развититето на всеки човек. Признава, че винаги е била водена единствено от ефективността на работата и за това в практиката си използва освен системния семеен подход и хипнотерапията и други техники от различни учения и философии.

Лесно е да изброя, в какви ситуации и трудности мога да съм Ви полезна. Но за мен истината е, че първото условие за успех е желанието на всеки човек за собствената му промяна. После идва доверието между клиент и терапевт.

В контактите си с други хора се свързваме чрез душата и чувствата си. Черпим от силата на родителите и рода си, каквито и да са били техните истории, тайни и вярвания. Пропускаме да се замислим за простичките неща, защото имаме други, много „по-важни” такива за правене, които само усложняват живота ни. Отказваме да признаем, че отношенията с партньора ни влияят на здравословното състояние на децата ни, защото децата до своята 11 годишна възраст материализират и проявяват заобикалящата ги енергия. Забравяме да живеем тук и сега, изпускайки прекрасните моменти на живота си, гледайки назад към миналото, което не можем да променим, или мечтаейки и правейки планове за бъдещето, което не е обещано на никого. Вярвам, че всички физически болести са с психически корени и ако излекуваме причината, ще оздравее и следствието.

Именно в това е работата на психолога. Да даде друга, различна, или забравена гледна точка. Да разкрие собствените ни потенциял и сили, които сме захвърлили някъде в забързаното си ежедневие.

Всичко това може да направим и в онлайн консултации.

 

ОБРАЗОВАНИЕ И КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Бакалавър по Психология – ВТУ „Св.св. Кирил и Методий”
  • Магистър по Психология. Психологиа на личността – ВТУ „Св.св. Кирил и Методий”
  • Магистър по Политология. Дипломация и национална сигурност. – ВТУ „Св.св. Кирил и Методий”
  • Системен семеен и брачен консултант - ИПИГП „Бернхард Ахтерберг”
  • Хипноза и хипнотерапия - Българската асоциация по Хипноза и хипнотерапия – БАХХ
  • Хипноза и Хипнотерапия - Българската асоциация по Хипноза – БАХ
  • Обучение към БАХ – Технология на страха. Обучение за работа с фобии, тревожност и панически атаки – водещ Иво Величков
  • Супервизия, обучение и клинична работа с тестови методики – Държавна Психиатрична Болница гр. Севлиево
  • Група за личен опит чрез метода психодрама - ИПИГП „Бернхард Ахтерберг”
  • Обучение – Предизвикателства в процеса на подпомагане на колективната интелигентност – лектор Шантал Нев - ИПИГП „Бернхард Ахтерберг”
  • Обучение Трансгенерационно (Пре)предаване или семейното наследство - лектор Шантал Нев - ИПИГП „Бернхард Ахтерберг”
  • Обучените – Посттравматичен растеж и позитивна психология с подхода на Милтън Ериксон – лектор Консуело Касула – БАХХ
  • Обучение – Психологическо изследване на личностните черти – тестови методики – лектор Калин Цанов - ЧПЦ „Инсайт 97” ООД
  • Обучение по медиация – Споразумения бизнес ООД
  • Обучение по Монтесори метод – Асоциация Монтесори – Ръка за ръка
  • Рейки Мастър

Членство:

Член на ДПБ – Дружество на психолозите в България с личен идентификационен номер BG RP 2142 – 2634 (6001; 6004)

Член на БАХ – Българска асоциация по Хипноза

Вписана в Единен регистър на медиаторите в България

УСЛУГИ

Индивидуално консултиране

Семейно консултиране;

Хиптноза и хипнотерапия;

Онлайн консултиране

Терапия в група

Медиация

Семинари по желани от клиенти теми

 

ЦЕНИ

Не работи с направления по здравна каса и не се назначава медикаментозна терапия.
       Консултацията се провежда само след предварително записан час.
       Понеделник – Неделя
       От 10:00 до 20:00 ч.
       Тел.: 0899 141 663
       e-mail: victory789psy@gmail.com
       В кабинета се извършват:

  1. Индивидуално консултиране (50 мин.) –40 лв.
  2. Семейно консултиране (60 мин.) –50 лв.
  3. Хипноза и хипнотерапия (50 мин.) – 40 лв.
  4. Онлайн консултация (50 мин.) – 40лв.
  5. Медиация (60 мин.) – 50 лв.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.