ОксиКеър България / OxyCare Bulgaria - Медицинско оборудване

11179
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Работейки в цяла Германия в областта на кислородната и респираторната технология, OxyCare предлага портфолио от над 60 стандартни устройства, които са постоянно достъпни. Надежден партньор е доставчикът ни Philips Respironics.

Фокусът на OxyCare GmbH е в обхвата на грижите за пациентите в т.нар дихателни региони на белия дроб , с терапиите за подаване на кислород, вентилационни системи, инхалационни и респираторна терапия, устройства и за сегмента на сънна апнея.

Друг приоритет е да се предоставят информация, проучвания и доклади за различните условия и терапии. На началната страница на OxyCare.bg, могат да се намерят информация и проучвания за новите терапевтични устройства, описани по-горе. Ние Ви осигуряваме максимална надеждност и терапевтични предимства при астма, бронхит, сърдечна недостатъчност, рак, мигрена, сънна апнея, тромбоза, рани, с устройства за кислородна терапия и вентилационна техника.
 
Основана през октомври 1999 г. в Бремен, компанията с 5 служители нарасна до екип от над 160 души с приблизително 80 000 пациентски контакта годишно.

Седалището на фирмата с основен склад е в град Бремен, Германия.

В центъра на Бремен, Knochenhauerstraße 18/19, има и информационен център на OxyCare.

През 2014 г. OxyCare откри клон в гр. Виена, Австрия, OxyCare Medizintechnik GmbH , който се разви много положително.

От началотo на февруари 2018 работи представителство на фирмата в София, България, OxyCare Bulgaria, а от март на 2018-та, OxyCare се радва на офис и в столицата на българското Черноморие, град Варна.

OxyCare GmbH е фирма, сертифицирана по DIN EN ISO 13485 и 9001.

Постоянното обучение и високата квалификация на служителите осигуряват и гарантират високото ниво на услугите.

Винаги актуална, с най-съвременна технология, OxyCare гарантира бърза доставка и обширно съхранение на стандартно оборудване. Постоянните дейности за подобряване на услугите се възнаграждават с двуцифрени темпове на растеж всяка година.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.