Новамед - Русе - продукти за хора с увреждания гр. Русе

9357
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Новамед - Русе се специализира в областта на медицината и продуктите за хора с увреждания.

Новамед е лицензиран за медицински изделия, помощни средства, приспособления и съоръжения за хора в неравностойно положение, слухови апарати, глюкомери.
Новамед се състои от професионалисти в областта на медицината и маркетинга, които влагат опита, знанията и енергията си за постигането на основните цели на фирмата:
- подобрява качеството на живот на своите клиенти чрез въвеждането на медицинските иновации в ежедневието;
- предлага на своите клиенти оптимално качество на приемлива цена;
- предлага широка гама слухови апарати от BELTONE (Дания);
- изработва индивидуални отливки - меки и твърди;
- компютърна слухова диагностика;
- батерии за слухови апарати Beltone;
- професионална консултация.
Продукти

- Слухови апарати
- Инвалидни колички
- Ортопедични обувки
Магазин 1 – Русе, ДКЦ 1 – ул.Независимост 2 (отпред)
Магазин 2 – Русе, ДКЦ 2 – 3-та Поликлиника (партер)

Допълнителни контакти


гр. Русе, ДКЦ 2 – 3-та Поликлиника [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.