Нерадент - Дентално оборудване

3020
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Нерадент е специализирана фирма за дентално оборудване. Основната дейност е продажба и сервиз на дентално оборудване за всички области на денталната медицина. Предлагаме дентално оборудване на доказани в качеството си производители, както и оборудване със собствена марка - Нерадент.

Разполагаме с изграден демо център, в който се провеждат демонстрации на дентално оборудване и обучения за работа с него.

Извършваме цялостно изграждане на стоматологичени кабинети.

Осигуряваме монтаж на място и сервизно обслужване - гаранционно и след гаранционно. Също така осигуряваме дентално марково оборудване втора употреба след старателно сервизно обслужване.

Поддържаме налична дентална техника и при необходимост дефектиралата такава се подменя с работеща. По този начин не се налага стоматолога да чака, а продължава безпроблемно денталната си практика.

Поддържаме на склад консумативи и резервни части.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.