Нели Колева - Нумеролог

4691
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Нели Колева предоставя цялостна Нумерологична Система по вторска разработка
Предлага нов подход /метод/ в нумерологията.
Нумерология – Питай Нели
Нумерология - това е древна и мистична наука, която на база взаимовръзките между числата от рождената дата и вибрациите в името дава Нумерологичен Анализ за нашето минало, настояще, бъдеще
Нумерологията е наука за числата и имената, и тяхното значение във всички сфери на живота.
Числата в нумерологията дават информация, носят послания, датиращи от векове. Вселената, Космоса биха могли да се изразят чрез нумерологичното значение на числата от 1 до 9, които са източник на всичко, което съществува. В числата се крият отговорите на голяма част от природните мистерии и загадки.
Числата са вибрации - оказват ли влияние на нашите емоции, настроение, поведение - спрямо близките и околните?
Анализирайки прецизно цифрите от датата на раждане, така че да извлечем информация от тях, разбираме, че има космична, математическа закономерност, която дава отговор на много наши въпроси.
Навлизайки в тайните на науката нумерология- ние можем да усетим силата на числата върху нас и сами да се убедим в тяхното влияние.
Изучавайки нумерология, научавайки се да анализираме числата по древната наука нумерология - ние ставаме емоционално по стабилни, прочистваме мисълта и психиката си от негативни мисли, живеем в мир и хармония със себе си - постигаме душевен баланс!
ДЕЙНОСТИ:
- Нумерология и Нумерологичен Хороскоп.
- Нумерологична Прогноза.
- Любовен Хороскоп.
- Любовна съвместимост.
- Нумерологична съвместимост.
- Хороскоп за Бизнес.
- Пълен Хороскоп.
- Личен Хороскоп.
- Хороскоп за 2016 година. Годишен Хороскоп. Месечен Хороскоп. Седмичен Хороскоп. Твоят Хороскоп. Всички видове Хороскопи. Може да получите своя Хороскоп онлайн.
- Курсове и Обучение по Нумерология.
- Консултация с нумеролог и Нумерологични Консултации
Нова услуга Онлайн. Нумерологични консултации /услуги/, индивидуални астро- прогнози, хороскопи от Нели Колева- инженер /информатика и изчислителна техника/, математик, практикуващ астро- нумеролог, преподавател, нова нумерология. За индивидуална Поръчка, попълнете 'Форма за Запитване /Поръчка за Хороскоп/. Към сайта: » www.horoscopedia.net

Допълнителни контакти


order@horoscopedia.net

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.