Недялка Попова - психолог, хипнотерапевт гр. Бургас

8176
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Недялка Кирова Попова медицински специалист и специалист по психология.
Практика:
Психолог-консултант, хипнотерапевт, член на БАХХ, психотерапевт в процес на формиране към Когнитивно-поведенческа психотерапевтична школа. Майсторско ниво към Позитивна психотерапевтична школа.

Области на интереси: психодиагностика, психотерапия, личностно себепознание.  Член на дружеството на психолозите в България-№1523
Област на професионална компетентност:
- индивидуално консултиране
- семейно-брачно консултиране
- детско-юношеско консултиране
- хипнотерапия
- арт занимания
- групови терапии
- депресия, стрес, нарушения на съня, тревожност, зависимости, пост травматично стресово разстройство, хранителни нарушения:анорексия, булимия, хиперфагия, паник атаки, преживяване на загуба, работа с деца и юноши и др.
Образование: Магистър детска и юношеска психология, медицински специалист, бакалавър по психология, майсторско ниво към школата на Позитивна психотерапия и корекция-работещ под супервизия психотерапевт към школата на Когнитивно-поведенческа психотерапия с обучител-доц. Павлина Петкова.
Психотерапевтични обучения: работа под супервизия на асоциацията на когнитивно-поведенческа психотерапия,хипноза и хипнотерапия към БАХХ,обучения по арт терапия,работа с хранителни нарушения ,практика към Асоциация Интегра България,завършен майсторски клас при доц. д-р Анна Штрахова "Работа с психосоматиката" и др.

Допълнителни контакти

с. Равда, ул. Македония 13 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.