Невролог - Доктор Радостина Каназирска гр. Пловдив

9974
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Радостина Каназирска практикува като лекар невролог в град Пловдив, Център. Има богат професионален опит в областта на неврологията и лечението на пациенти. Доктор Каназирска завършва своето медицинско образование в МУ Пловдив през 1992 година.

Придобива специалност Неврология през 1992 година. От 1996 година и до днес работи в ДКЦ I град Пловдив. Доктор Радостина Каназирска разполага със Специализиран кабинет за лечение на главоболие.
През 2003 година доктор Каназирска завършва специализация по ЕЕГ - Лечение на Епилепсия и епилептични синдроми, а през 2007 година по Мануална терапия на вертеброгенни зюаболявания /гръбначен стълб/.

Неврологичен преглед от доктор Радостина Каназирска в Пловдив, Център
Доктор Радостина Каназирска предлага на своите пациенти неврологичен преглед и консултация. В своят неврологичен кабинет извършва диагностика и лечение на неврологични заболявания. Доктор Каназирска прилага мануална терапия на вертеброгенни (гръбначно-мозъчни) заболявания.

Неврологът има сключен договор с НЗОК и работи с направления за специалист. Неврологичният кабинет на доктор Радостина Каназирска е оборудван с модерна медицинска техника за диагностика и лечение на неврологични заболявания

Работно време:

Понеделник 08.30 - 12.00
Вторник 14.30 - 17.30
Сряда 14.30 - 17.30
Четвъртък 08.30 - 12.00
Петък по уговорка

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.