НЕВИМЕД - Частна линейка гр. София

6837
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

НЕВИМЕД ЕООД гр. София осъществява сигурен медицински транспорт със специализиран автомобил на територията на гр. София, както и в други селища в България и държави на територията на ЕС. Частната линейка е оборудвана с хидравлична носилка, преносим стол за стълби и асансьори, кислородна бутилка, аспиратор, генератор за напрежение 220V.


Услуги
- Осъществяваме надежден транспорт на болни от дома до болницата и от болницата до дома на територията на цялата страна и държави в ЕС. С предварителна заявка осигуряваме лекар придружител.
- Оказваме помощ на болни, като ги сваляме от легло и транспортираме със специализиран преносим стол до линейката, пътуваме до посочен адрес, настаняваме болните на новото легло.
- Транспортираме болни до избрано лечебно заведение за медицински изследвания. Оказваме съдействие за провеждане на ядрено-магнитен резонанс при необходимост.
- Обезпечаваме безопасното провеждане на различни спортни и концертни мероприятия. С предварителна заявка можем да осигурим лекар или медицинска сестра придружител.
- Разполагаме със специализиран автомобил за транспортиране на починали до посочен адрес на територията на цялата страна.
Оборудване
Нашата професионална линейка е оборудвана с хидравлична носилка, преносим стол за стълби и асансьори, кислородна бутилка, аспиратор, генератор за напрежение 220 V. При транспортиране в екип с лекар той разполага с подвижна апаратура за оказване на спешна помощ.
хидравлична носилка
преносим стол
стол за лекаря
шкафчета, мивка, диспенсер; генератор, вентилатор, система за отопление

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.