Началник Отделение „Диализно лечение” д-р Румен Пенков, д.м гр. София

32617
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Началник Отделение „Диализно лечение”

  • Завършва медицина в Медицинска академия – гр. София през 1978 година. През 1986 година придобива специалност по обща хирургия и по урология. От 1981 година работи в Катедра Урология и Нефрология на ВМА – София, последователно като ординатор, началник отделение онкоурология, началник отделение хемодиализа, началник отделение спешна урология и перитонеална диализа.
  • От 2000 година е началник на отделението по диализно лечение към Катедра Урология и Нефрология ВМА – София. През 2002 година придобива образователна и научна степен „Доктор”.
  • Има научни интереси в областта на бъбречно-възстановителни терапии при остра бъбречна недостатъчност, плазмообмен и плазмаабсорбция при нефрологични, неврологични, хематологични и гастроентерологични заболявания, техники за филтрационно извличане на LDL-фракции при хиперлипидемични високо рискови болни със сърдечно-съдови заболявания, плазмафереза.

Адреси:

гр. София, ул. „княз Борис I“ 14 МЦ Гина - всеки вторник 9:00-13:00ч
гр. Панагюрище, МБАЛ УНИ ХОСПИТАЛ ООД, ул. „Георги Бенковски“ 100 - понеделник, сряда и петък

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.