Натстим ЕООД - Хранителни добавки

6712
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Натстим ЕООД е основана през 2003 г. и се занимава с научно-производствена и консултантска дейност по създаването, изпитването и внедряването на научно обосновани хранителни добавки.

Нашият професионализъм и опит ни позволяват:
- Да създадем оптимални, ефикасни и безопасни комбинирани състави съчетаващи традиция и наука
- Да намерим най-добрите активни субстанции отговарящи на най-високите стандарти Да гарантираме количествения и качествен състав, който сме отбелязали на етикета на нашите продукти

Основно направление на фирмата е производството на продукти на база на специфични патентовани имуностимулатори получения биотехнологично от БулБио - Национален център по заразни и паразитни заболявания. Екипът е участвал в създаването и производството на широко известните лекарствени имуностимулатори Респивакс и Уростим както и тяхната регистрация в чужбина.

Разполагаме с малка производствена база, която е сертифицирана по ISO 9001:2015 и HACCP съгласно Европейските изисквания за производство на хранителни добавки. Фирмата разполага с разрешение от FDA за експорт в САЩ.

Производствения ни капацитет може многократно да се увеличи поради договорни отношения с други големи български фармацевтични производители.

Натстим ЕООД е в близко сътрудничество с Военно медицинска академия София, Национален център по опазване на общественото здраве, Национален център по заразни и паразитни заболявания, Медицински университет София с цел разработване на ефективни и безопасни хранителни добавки насочени за употреба както от специфични контингенти (военнослужещи, работещи при химични вредности и др.) така и от широката общественост. По желание на дистрибутори можем да разработим и произведем високо качествени продукти. Активно произвеждаме за редица големи български фармацевтични дистрибутори.

Качеството на препаратите се гарантира от високият професионализъм и опит на екипа както и от висококачествените суровини (Plantex Франция, DSM Швейцария, EPO Италия, и много др.). Крайният контрол на готовите продукти се извършва от независими акредитирани лаборатории.

ИМУННА СИСТЕМА

-         Респистим плюс за възрастни, таблетки
-         Респистим плюс за деца, таблетки за смучене
-         Респистим плюс за деца, инстантен сироп
-         Имуно-Деокси, таблетки
-         Имуно-Уро-Простанорм, таблетки
-         Фариностим, таблетки за смучене
-         Имунооксипревент, таблетки
-         Видамин Б3 грийн, таблетки
-         Стел Форте, таблетки
-         Джинджър Ce-Vit, сашета
-         Джинджър Ce-Vit, таблетки за смучене
-         Магнезий + поли B, таблетки

СЪРДЕЧНО-СЪДОВА СИСТЕМА

-         Липофактор, таблетки
-         Гинко билоба, таблетки
-         Венолекс, таблетки
-         Коензим Q10, таблетки

ПИКОЧО-ПОЛОВА СИСТЕМА

-         Имуно-Уро-Простанорм, таблетки

ДЕТСКО ЗДРАВЕ

-         Респистим плюс за деца, таблетки за смучене
-         Респистим плюс за деца, инстантен сироп

РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЕ

-         СперАктив, сашета

ПАРТНЬОРИ
Фирми, за които се произвежда:

-         Чайка фарма АД
-         Борола ООД
-         AKnaturel MMC, Азербайджан
-         БулБио НЦЗПБ, ЕООД
-         Премиум Лайф фарма ЕООД
-         Фарма вижън ООД- Монголия, Албания, Босна и Херцеговина, Македония
-         МирАК къмпани, Ltd Украйна

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.