Народна аптека Меаца

10793
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Народна аптека Меаца е първата електронна аптека в гр. Кърджали, която предлага онлайн продажби. Създадена е с цел бързо и качествено обслужване на най-изтънчения вкус и потребители.

Електронната аптека Меаца предлага за Вас, престижна медицинска козметика и хранителни добавки, на най-ниски цени на пазара в региона.

Клиентите на Народна аптека Меаца, могат да се възползват, както от нейния електронен портал, така и на място, във всеки един обект на нашата верига. За нашите клиенти предлагаме също, професионални консултации на място и запитвания директно на електронния сайт.

Народна аптека Меаца работи активно, и за две години успя да натрупа огромен професионален опит в квалифицираното обслужване и иновативно предлагане на медицински продукти.

Мисията на верига Народни аптеки „Меаца” е да предостави на своите клиенти най-добрите цени на медицинска козметика, хранителни добавки и лекарства. Предлагайки ги на цена съобразена с възможностите на клиента, ние инвестираме в живата реклама на Народна аптека „Меаца”.

А, гарантираните удобство и услуги ще надхвърлят очакванията на нашите клиенти.

Работно време: денонощно

АПТЕКИ:
aptekameatsa_1_bul_Bulgaria_33

1. Народна аптека МЕАЦА - гр. Кърджали, бул. България 33, тел.: 0361/95955; 0892254467aptekameatsa_2

2. Народна аптека МЕАЦА 2 - гр. Кърджали, кв. Възрожденци, бул. Христо Ботев 55, тел.: 0361/40370; 08922544843. Народна аптека МЕАЦА 6 - гр. Кърджали, бул. България 85, тел.: 0894 744 135aptekameatsa_9

4. Народна аптека МЕАЦА 9 /денонощна/ - гр. Кърджали, ул. Сан Стефано 1, 0892205014

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.