МЦ КОРДИС - гр. Плевен

32714
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

От средата на 90-те години двамата млади специалисти – Д-р Снежана Тишева и Д-р Димитър Господинов, започват своите частни практики. Успехите им нарастват, броят на доволните пациентите също.

За период от няколко години, двамата придобиват научните степени „Доктор по медицина“ и „Доктор на медицинските науки“. В последствие оглавяват катедрите по съответните специалности към Медицински университет – Плевен. Към момента освен ръководители на катедри – Проф. Снежана Тишева е Началник Клиника по кардиология към УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ – гр. Плевен, а Проф. Димитър Господинов е Началник Клиника по кожни и венерически заболявания, УМБАЛ „Д-р Георги Странски” – гр. Плевен.

По техния път поемат и двете им деца – Константин и Климентина.
Д-р Константин Господинов следва стъпките на майка си в областта на кардиологията, а Д-р Климентина Господинова – делото на своя баща.
Семейството от лекари решават да реализират една обща мечта – създаването на фамилен медицински център. През месец Февруари 2018г, отваря врати МЦ“ Кордис“.

Медицински център „Кордис“ е изцяло нова, модернизирана клиника, работеща в областта на приложната и естетичната дерматология, вътрешни болести и кардиология.

Оборудван е с последните иновации в областта на дерматологията и медицинската козметика.

Центъра разполага с едни от най-добрите и модерни лазерни технологии.

Предлага на своите пациенти широкият спектър от разнообразни и актуални за времето процедури и манипулации.

Центърът разполага с екип от специалисти с дългогодишен опит в областта на дерматовенерологията, естетичната медицина, вътрешни болести, кардиология, медицинска рехабилитация и психотерапия.

Компетентният екип ще Ви консултира и ще Ви препоръча най-подходящата терапия и/или манипулация в затворен цикъл от процедури, съобразно нуждите и индивидуалните Ви очаквания.

Дейности:

Дерматология, венерология и естетична медицина
Кардиология и вътрешни болести
Масажи и терапия
Психология
 
 
Екип:

Проф. Д-р Димитър Господинов, д.м.н.

Кожни и венерически заболявания

Проф. Д-р Снежанка Тишева, д.м.н.
Кардиология и вътрешни болест

Д-р Константин Господинов
Кардиология

Д-р Климентина Господинова
Кожни и венерически заболявания

Д-р Вероника Гинчева, д.м.
Кожни и венерически заболявания

Юлия Цакова
Рехабилитатор

Поля Петкова
Психотерапевт

РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник – Петък: 09:00 – 17:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.