МЦ Клиника Доц. Михайлов - Гинекология, Физиотерапия и Рехабилитация

49791
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЦ Клиника Доц. Михайлов работи с НЗОК

График по Здравна каса:

Кабинет по гинекология - НЗОК (от понеделник до петък от 8.30 до 11.30, манипулации и аборти по желание, прегледи и консултации, работим с НЗОК, записване на час на тел. 0888656805)

Кабинет по физиотерапия - НЗОК (от понеделник до петък от 8.00 до 19.00 ч., високоспециализирана апаратура, работим с НЗОК, записване на час на тел. 0888656805)

Кабинет по неврология - НЗОК (от понеделник до петък от 12.30 до 14 ч . и от 17 до 18.30 ч. ,работим с НЗОК, записване за час на тел. 0888656805)

За Нас

През 2000 г. в гр. Бургас се създава Многопрофилна Акушеро – Гинекологична Болница 'Ескулап ' на ул. ' Шар планина' 38, под ръководството на доц. д-р Михаил Михайлов. Нейната основна дейност е акушер- гинекологичната патология. През последните години болничното заведение е трансформирано в Медицински център ' Клиника доц. Михайлов', където се извършват гинекологични прегледи, консултации и малки гинекологични операции. Всички интервенции се извършват под обезболяваща анестезия от анестезиолог – специалист. Центърът разполага с модерна база, съвременна апаратура и висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен професионален опит. Доброто качество в обслужването и грижата за лечението на всеки един пациент е основна цел на нашия екип. През 2019 г. Медицинският център разкрива нова дейност – физикална и рехабилитационна медицина, кабинети по ортопедия и травматология, кардиология и неврология. Предвиден е достъп на хора в неравностойно положение!
Центърът разполага с най новото поколение апаратура за физиотерапия на английската фирма BTL : Високо - Интензивен лазер , Ударно- Вълнова терапия – Shockwave (Шокуейв) , апарати за магнитотерапия, ултразвук, електростимулация ,електрофореза, вакуум терапия,както и всички видове средно -и нискочестотни токове, апарат за Лимфодренаж, Артромод ,Клетка на Роше и др. Центърът предлага и лечебен масаж, луготерапия, кинезитерапия и лечебна гимнастика.
Ако страдате от болки в областта на тазобедрените стави, колената, рамената, дископатия, болки във врата и лактите, следтравматични състояния (навяхвания, контузии и др.) – Елате при Нас!

Очакваме Ви на ул. 'Шар планина' 38 , записване за час на тел. 056/ 547515 , 0888656805.

Изследване за фетална морфология за бременни.

Изследване в I Триместър – от 10 до 14-та гестационна седмица Високоспециализирано ултразвуково изследване за вродени структурни и хромозомни аномалии на плода в ранните срокове на бременността. Оценяват се дължината на плода и основните маркери за хромозомни аномалии. Към това се прави първата най- ранна оценка на анатомията на плода. На базата на това изследване се идентифицират до 90 % от съмнителните за синдром на Даун и други хромозомни аномалии плодове. Препоръчва се за всички бременни. Целта е в този ранен срок на бременността да се изключат или диагностицират отклонения от нормите и при необходимост след допълнителни изследвания да се прекъсне бременността на този ранен етап. Изследване в II Триместър – от 18 до 22 –ра гестационна седмица Целта на това високоспециализирано изследване е да се оцени прецизно анатомията на плода и да се изключат или диагностицират вродени структурни аномалии, които е възможно да се установят с ехографски метод. Оценяват се размерите и растежа на плода, плацентата, пъпната връв и околоплодните води, матката, маточната шийка и аднексите. При показания се извършва доплерово изследване- измерване на кръвотока в различните съдове на плода, пъпната връв и маточните артерии с цел преценка състоянието на плода и прогнозиране на различни късни усложнения на бременността. Препоръчва се за всички бременни. Извършва се при празен мехур, трансабдоминално ( през корема), а при необходимост и трансвагинално( през влагалището) за оценка на труднодостъпните за оглед през корема фетални структури и за оценка на маточната шийка. Трансвагиналното изследване е напълно безопасно! Изследване в III Триместър – от 28 до 32-ра гестационна седмица Целта на изследването е да се оцени анатомията на плода и да се изключат или установят аномалии, които се проявяват в по- късните срокове на бременността и са достъпни за ехографско диагностициране. Оценяват се размерите и растежа на плода, плацентата, пъпната връв, и околоплодните води, маточната шийка и, кръвотока в различните съдове на плода, пъпната връв и маточните артерии. Всичко това дава информация за състоянието на плода и възможност да се прогнозират някои потенциални усложнения преди или по време на раждането, да се планират проследяването на бременността, раждането,начина на родоразширение, да се планират съответните консултации с детски специалисти преди и след раждането, и при необходимост да се организират операции за хирургична намеса. Препопръчва се за всички бременни. Извършва се при празен пикочен мехур, трансабдоминално ( през корема ), а при необходимост и трансвагинално ( през влагалището) за оценка на труднодостъпни за оглед през корема фетални структури и за оценка на маточната шийка. Трансвагиналното изследване е напълно безопасно!

Медицински екип

Доц. д-р Михаил Михайлов, Медицински Управител на центъра; Член на '' Европейската Асоциация по Акушерство и Гинекология''; Член на Дружеството по Акушерство и Гинекология в България, дългогодишен преподавател в Университет '' Проф. д-р Асен Златаров''- гр.Бургас по акушерство и гинекология.

Д-р Галина Вълчева – специалист по акушерство и гинекология, прегледи, консултации и манипулации

Д-р Милена Миленова – АГ прегледи и консултации

Д-р Анета Георгиева- АГ прегледи и консултации

Тонка Колева- акушер

Д-р Мария Димитрова- специалист по анестезиология и реанимация; Член на Дружеството на анестезиолозите в България и на Европейската анестезиологична Асоциация

Д-р Станимир Каменски- специалист по анестезиология и реанимация; Член на Дружеството на анестезиолозите в България

Д-р Иван Коешинов- специалист по анестезиология и реанимация; Член на Дружеството на анестезиолозите в България

Д-р Йордан Христов- специалист по анестезиология и реанимация.

Д-р Емил Стоянов- специалист по ортопедия и травматология, и по хирургия на ръката; Член на Българското Дружество по хирургия на ръката

Д-р Станка Драгиева – специалист по физиотерапия и рехабилитация

Д-р Диана Маринова – специалист по физиотерапия и рехабилитация

Д-р Милко Стаматов- специалист по неврология ,и по физиотерапия и рехабилитация

Йонка Младенова- кенезитерапевт

Д-р Светослав Гогов- специалист по кардиология (прави записавне на час за преглед на тел.0988963618, не работи с НЗОК)

Работно време на Гинекологията:

от понеделник до петък от 8.30 до 11.30

Физиотерапия и Рехабилитация:

от понеделник до петък от 8.00 до 19.00 ч

Допълнителни контакти:

mcmihailov.eu

mcmihailov.net

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.