МЦ Гея Мед - гр. София

4631
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински център Гея Мед осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска дейност. При нас можете да разчитате на прегледи и консултации със специалисти в различни области. Всички кабинети са оборудвани с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение.

  • В Медицински център Гея Мед работят специалисти, за които професията лекар е мисия, да помагаш и да се грижиш за пациентите си.
  • За нас всеки пациент е човек с различна съдба, на който оказваме не само високоспециализирана медицинска грижа, но и заставаме зад него като приятел, давайки подкрепа и специализирани съвети.
  • Ние сме партньор в здравето на всяка жена, бъдеща майка и нейното бебе.
  • Ние сме партньор в здравето на всеки човек и вярваме, че за добрия и успешен край от лечението на всяко заболяване са не само високия професионализъм на лекарите, работещи в Гея Мед, всеки утвърден в своята област като отличен доктор, новата и съвременна медицинска апаратура, но и доверието, което се изгражда между лекаря и пациента.

В Медицински център Гея Мед ще намерите уважение и грижа към всеки пациент, медицински услуги с отлично качество и екип от лекари специалисти

Медицински център Гея Мед има за цел да предложи цялостна медицинска грижа в различни медицински направления. Пациентите на Медицински център Гея Мед могат да са сигурни, че ще получат професионална медицинска грижа от висококвалифицирани лекари с дългогодишен опит и утвърдена практика.

КАБИНЕТИ

Лекари

Д-р Лилия Колева

Д-р Лилия Колева е специалист акушер-гинеколог в София с над 15 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури (колпоскопия и деструктивно лечение на преканцерози), проследяване на бременност, онкопрофилактика.

Доц. Д-р Весела Карамишева

Доц Д-р Весела Карамишева е родена през 1976 г. и е специалист акушер-гинеколог в София с над 15 години опит и профилиране в областта на онкопрофилактиката и деструктивната терапия на предракови заболявания на маточната шийка.

Д-р Росица Иванова

Д-р Росица Иванова е акушер-гинеколог в София. Извършва профилактични прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури. Владее руски и английски езици.

Д-р Виктория Благоева

Д-р Виктория Благоева е специалист акушер-гинеколог в София с над 25 години опит. Извършва прегледи, диагностика и лечение на акушеро-гинекологични заболявания, всички видове изследвания (колпоскопия, ехография), проследяване на бременност. Има участия в редица национални конгреси и семинари по специалността. Д-р Благоева не преглежда деца.

Д-р Ралица Лечова

Д-р Ралица Лечова е специалист акушер-гинеколог. Интересите й са в областта на онкопрофилактиката и оперативната гинекология. Извършва прегледи и съвременно лечение на гинекологични заболявания, всички видове изследвания и процедури, проследяване на бременности. Д-р Лечова не преглежда деца. Владее английски, немски и руски език.

Д-р Галя Музикаджиева

Д-р Галя Музикаджиева е специалист уролог в София с над 10 години опит. Диагностицира и лекува заболявания на пикочо-половата система при мъжете и пикочната система при жените (бъбречнокаменна болест, тумори на пикочо-отделителна система, неврогенни разтройства в уринирането, спешни урологични състояния). Извършва платени консултативни прегледи при деца с насочване за детски уролог. Владее английски език.

Доц. Д-р Николай Велинов

Доц. Д-р Николай Велинов е роден на 06.12.1975 г. и е специалист неврохирург в София с над 20 години опит.

Д-р Нурфет Алиоски

Д-р Нурфет Алиоски е специалист неврохирург в София с над 20 години медицински опит. Извършва амбулаторно и хирургично лечение на заболявания на гръбначния стълб, главен и гръбначен мозък. Д-р Алиоски не преглежда деца.

Д-р Славея Аврамова-Папазова

Д-р Славея Аврамова-Папазова е специалист невролог в София с над 30 години медицински опит. Диагностицира и лекува пациенти със заболявания на централна и периферна нервна система като главоболие, мозъчно-съдови заболявания, болки в гърба и кръста, съдова патология. Има голям опит в областта на спешната неврология и посттравматичните неврологични заболявания. Извършва високоспециализирани медицински дейности: доплерова сонография и електроенцефалография. Д-р Аврамова-Папазова не преглежда деца.

Д-р Бояна Трифонова

Д-р Бояна Трифонова е специалист ендокринолог в София с тясна специализация и голям научен интерес в областта на проблема Бременност и ендокринни заболявания – диабет, тиреоидна патология, дефицит на витамин D.

Д-р Йордан Влахов

Д-р Йордан Влахов е специалист ендокринолог в София с над 20 години опит и подчертан научен интерес относно връзката между различните ендокринни нарушения и бъбрека. Има широки познания и прецизна клинична оценка на всички ендокринни заболявания – диабет, метаболитен синдром, тиреоидна патология, витамин D, нарушения в минералния обмен. Владее английски език. Д-р Влахов не преглежда деца.

Д-р Йордан Христов

Д-р Йордан Христов е специалист кардиолог в София с над 8 години опит с интереси в областта на лечението на хипертония, ритъмно-проводни нарушения и др. Извършва ехокардиография (ЕхоКГ) – базово ниво, холтер мониториране, ЕКГ холтер, велоергометрия. Владее английски и руски език. Д-р Христов не преглежда деца.

Борис Димитров

Борис Димитров е кинезитерапевт в София с дългогодишен опит в областта на физиотерапията и кинезитерапията.

Доц. Д-р Георги Хаджидеков

Доц. Д-р Георги Хаджидеков е специалист образна диагностика в София с над 21 години медицински опит. Владее всички конвенционални и специализирани методики в областта на образната диагностика.

Д-р Мариан Димитров

Д-р Мариан Димитров е специалист по образна диагностика в София с над 10 години опит. Провежда ехографски прегледи на различни органи и системи: коремни органи, млечни жлези, щитовидна жлеза и др. Д-р Димитров консултира всички видове рентгенографии и компютър-томографски изследвания (КТ), вкл. рентгенови и КТ изследвания в денталната област и лицево-челюстната хирургия (ОПГ, CBCT).

Д-р Александра Бояпати

Д-р Александра Бояпати е специалист по образна диагностика в София с над 7 години медицински опит. Провежда ехографски прегледи на различни органи и системи: коремни органи, млечни жлези, щитовидна жлези и други. Д-р Бояпати не преглежда деца.

Д-р Диана Христова

Д-р Диана Христова е специалист алерголог с над 10 години опит и научни и професионални интереси в областите плесенна алергия, алергичен ринит и астма, хранителна алергия, уртикария, атопичен и контактен дерматит. Извършва диагностика и лечение на алергични болести на кожата и дихателните пътища.

Д-р Виктория Спасова

Д-р Виктория Спасова е лекар по медицинска генетика в София. Нейните професионални интереси са в областта на репродуктивната медицина, женското здраве и дисморфологията.

Д-р Нели Иванова

Д-р Нели Иванова е специалист по вътрешни болести и гастроентеролог в София с над 32 години медицински опит.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.