Музикотерапевтичен институт – Музикотерапия - София

4063
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Музикотерапевтичен институт – София

Музикотерапевтичен институт – София е създаден през лятото на 2013 година.

МТИ – София е представителната институция за обучение на Българска асоциация по музикотерапия, както и самостоятелна структура.

Основната дейност на института е обучение, психологически тренинг и терапия с основни терапевтични подходи, употребяващи изкуства.

Обучение по:
- музикотерапия
- психотерапия
- музикотерапия за деца
- музикотерапия за неврологично болни
- психологически консултации за възрастни

Музикотерапевтичният институт-София, предлага превенция, терапия в областта на соматичните и психосоматични заболявания при деца и възрастни, употребявайки средствата на експресивните изкуства в оздравителните процеси.

Обучение по музикотерапия и музикална психотерапия за музиканти, специалисти от хуманитарните професии и психотерапевти!

www.bulgarianmusictherapy.com 

e mail: lilyach@bulgarianmusictherapy.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.