Михаела Студио - Студио за красота Дружба, София

8334
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

“Михаела Студио” предлага разнообразие от естетични процедури:

 • Диодна лазерна епилация с ElysionPro - награден за най-добрия апарат за лазерна епилация в своята категория на един от най-престижните форуми в Испания - Cosmobeauty Barcelona 2017. Това е една от най-безболезнените епилации, а също така има възможност да се прави целогодишно дори през лятото.;
 • Почистващи процедури и терапии за лице - RF-радиочестотен лифтинг, LED светлинна терапия, безиглена мезотерапия и др.
 • Маникюр и SPA педикюр;
 • Фризьорски услуги - подстригване, боядисване, прически, терапии за коса, удължаване на коса, афроплитки
 • Поставяне на мигли косъм по косъм и 3-5D;
 • Лифтинг на мигли с Elleebana Lash Lift
 • Професионален грим за всякакъв повод - абитуриентски бал, сватба, фотосесия и др.;
  Перманентен и полуперманентен грим и др.

  Всички процедури се извършват с висок клас козметика от ръцете на доказани професионалисти.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.