Мирабел Царево - аптека гр. Царево

14259
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Денонощна аптека „Мирабел Царево“ работи 7 дни в седмица, 24 часа. В аптеката се извършва продажба на лекарства и медикаменти с високо качество.

Денонощна аптека Мирабел предлага на своите клиенти следните продукти:

  • лекарства;
  • медицинска козметика;
  • детски и бебешки храни;
  • памперси;
  • хранителни добавки;
  • санитарни материали;
  • витамини;
  • билки;
  • чайове и много други.

В денонощната аптека работят висококвалифицирани фармацевти с дългогодишен опит в търговията с лекарства и медицински продукти. Може да разчитате на тяхното професионално мнение при избора на подходящите за вас лекарствени средства и козметика.

Допълнителни контакти

Аптека “Мирабел 2”
Бургас к-с “Братя Миладинови “ бл.132 партер
Работно Време: 8.00-19.00 (без събота и неделя)
Тел.: 056/ 800 933

Аптека “Мирабел 1”
Бургас ул. “Ванче Михайлов 1'
Работно Време: 8.00-19.00 (без събота и неделя)
Тел.: 056/ 531 026

Аптека „Мирабел“
Ахтопол, ул.“Тракия 15″
Тел.: 0590/ 62 299
Тел.: 0590/ 5 29 87

гр.Царево ул.Милин Камък 6
Аптека “Мирабел Царево”
ул.“Хан Аспарух“ 26
Денонощна аптека
Тел.: 0590/ 5 29 87

Notice: Undefined variable: cat_par in /home/framework/public_html/app/views/zdravenportal.com/includes/zapisvane.php on line 17

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.