МЕДМАГ ООД - търговия и поддръжка на медицински изделия

12047
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Фирмата е специализирана както в областта на професионалното медицинско оборудване, така и в продуктите за домашна грижа и лечение.

Млад и ентусиазиран екип, ръководен от доказани специалисти с дългогодишен опит, с желание и възможност да предостави на всеки клиент най-доброто обслужване и решение.

При нас можете да намерите:

- Кислородни бутилки и редуцир вентили
- Кислородни концентратори – мобилни и преносими
- СРАР/ АРАР апарати
- Пулс оксиметри
- Инхалатори – компресорни и с меш технология
- Апарати за кръвно налягане OMRON, NISSEI, MICROLIFE, LD, GIMA и други
- Термометри
- Стетоскопи – ADSCOPE, LITTMANN, GIMA
- Калъфи за стетоскопи
- ЕКГ апарати
- Аспирационни помпи
- Оборудване за спешна помощ
- Чантички за инсулин
- Лекарски чанти и куфари
- Сестрински часовници, органайзери...
- Обучителни материали – постери, макети, симултори
- Ръстомери и теглилки
- Апарати за измерване стойностите на кръвна захар, холестерол, пикочна киселина, хемоглобин EASY LIFE
- Аптечки и аптечни шкафове
- Болнично обзавеждане – пациентни кушетки, табуретки, лекарствени шкафове, колички ...
- Ортопедични продукти
- Профилактични компресивни чорапи
- Медицински консумативи
- И много други ...

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.