МЦ MClinic – клиника за жената - Акушер-гинеколог София

30765
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

„МClinic“ е медицински център за извънболнична помощ.

Ние предлагаме пълен набор от прегледи, консултации и манипулации, свързани с женското здраве, като в същото време ви спестяваме дискомфорта от постъпване и престой в болница.

Еднодневна хирургия – бързо, комфортно, дискретно, с незабавно връщане в офиса.

При нас има възможност за модерна, много точна и сигурна миниинвазивна диагностика , ендоскопско и хирургично лечение с престой от един до няколко часа. При някои хирургични манипулации дори не се изисква пълна упойка. Рискът от усложнения при пациентите е сведен до минимум, завръщането към обичайните ежедневни дейности – незабавно.

Златен стандарт в гинекологията:

Безброй са примерите, при които се отстранява целият орган, вместо да се премахне само причината за оплакванията. Ние сме едни от малкото в България, които извършват:

- ОФИС ХИСТЕРОСКОПИЯ
- ХИСТЕРОРЕЗЕКЦИЯ
- LLETZ /LEEP/ БИОПСИЯ

С тези еднодневни хирургични интервенции ние Ви спестяваме „мириса“ на болничния престой, осигуряваме ви дискретност, бързо възстановяване и връщане към обичайния начин на живот възможно най-бързо.
Какво представляват, кога имате нужда от тях и какви са предимствата им –отговори на тези въпроси дава нашият специалист д-р Марта Дончева

Разполагаме с два консултативни кабинета , манипулационна , операционна зала и стационар , оборудвани с най-модерна техника

Постарали сме се да осигурим възможно най-добрата техника, която е на световния пазар, за да гарнатираме максимална безопасност за Вас, нашите пациентки.

Апаратите за миниинвазивна хирургия са на един от световните лидери, немската фирма Щорц. Използваме биполярен ток, което е много по-безопасно за пациента, тъй като не преминава през тялото. Операционната зала е оборудвана с реанимационна апаратура и централно подаване на кислород.В стационара-стаята за следоперативно наблюдение- също има изводи за централно подаване на кислород при нужда, сигнални бутони за връзка с персонала и удобни легла, които може да управлявате сами, както ви е удобно.

Отлични специалисти

Ние дълги години сме работили в болници. И до днес там допълваме опита си, разширяваме и усъвършенстваме дейността и познанията си. Някои манипулации не се нуждаят от дълъг болничен престой и ние Ви предлагаме да бъдат извършени при нас в удобно за Вас време/включително в почивните дни/, в приятна и по-спокойна обстановка, при пълна дискретност. Специалистите, които ще ви приемат и прегледат са:

Д-р Жанна Колева, д.м. – акушер- гинеколог
Д-р Марта Дончева, акушер – гинеколог
Д-р Спаска Григорова – вътрешни болести и кардиология
Д-р Антоанета Войнова – анестезиология и реанимация
Д-р Стефан Димитров – ендокринология и болести на обмяната
Д-р Младен Младенов – мамолог

Ние сме екип , но сме и добри приятели и това се усеща от нашите пациенти.

Договор с болнични заведения за извършване на по-големи операции

Операциите, които извършваме в нашия медицински център, са позволените от медицинския стандарт в нашата държава в център от доболничен тип, какъвто е нашият. При диагностициране на състояние, което изисква по-голяма и по-сложна оперативна интервенция, ние ще я извършим, като Ви приведем в болнично заведение, с което имаме сключен договор.

Водене на раждане. Раждане във вода. Добро сътрудничество с дули в родилната помощ.

В клиниката ни не се практикува водене на раждане, тъй като няма неонатологично отделение, а и се изисква по-голям обем от дейности, персонал и апаратура. По тази причина имамe сключени договори с болници, където обгрижваме нашите бременни и родилки. Някои болници разполагат със специална вана за раждане във вода и Вие може да се възползвате от нашия добър опит във водното раждане. Все по-често бременните търсят помощта на т.нар. дули-жени, които помагат на бъдещата майка да се успокои и отпусне в родилния процес.Нашите лекари са в добър екип с дулите.

Спокойствие, дружелюбно отношение и грижа

Стремим се да Ви осигурим не само компетентно и квалифицирано лечение, но също спокойствие и приятна атмосфера. Лекарите и акушерките периодично контролират състоянието на пациентите, съобразявайки се с техните нужди и желания. Подробно ще Ви обясним процедурата, рисковете, свързани с нея, целта , очаквания резултат, както и съвети за следоперативния период.

Изрядност в документацията

В нашия център се издават медицински документи за всичките видове дейност, която извършваме/резултати от изследвания,епикриза/, болничен лист с лекарска комисия и еднолично. Работим със здравните фондове ОЗОФ “Доверие“ и „Уника“ България като издаваме всички необходими документи.

Медицинската ни практика е по европейски стандарт на цени, съобразени с българските възможности

Телефон за връзка и записване на час при нашите специалисти: 0885 202 311

Телефон за контакт и записване на час при д-р Марта Дончева: 0888 77 69 44
e-mail:doncheva@mclinic.bg

д-р Марта Дончева:

ОФИС ХИСТЕРОСКОПИЯ. Кога имате нужда от нея?

При:

- Вагинално кървене с неправилен характер и неясен произход/изключение прави наличие на бременност или много обилно кървене/
- Липса на менструация
- Дълго време правите неуспешни опити за зачеване

ОФИС ХИСТЕРОСКОПИЯТА е златен стандарт за диагностика на:

- неправилни маточни кръвотечения/хиперплазия, миома ,полип и др./
- стерилитет/вътрематочни сраствания, септуми, тумори и др. Диагностичната хистероскопия е задължителна преди да се подходи към методите на асистирана репродукция /

Както подсказва и самото име, ОФИС ХИСТЕРОСКОПИЯТА е процедура, която се извършва буквално „на крак“ и още същия ден може да се върнете в офиса. Не изисква обща упойка. Не изисква специална подготовка. Не изисква болничен престой след манипулацията. Просто ставате и отивате да вършите ежедневните си дейности.

Рискът от усложнения е под 1 %. Дава възможност за хистологично изследване.

В много случаи може да се извърши и миниинвазивно хирургично лечение с миниатюрни инструменти.

ХИСТЕРОРЕЗЕКЦИЯ

Методът също се отнася към миниивазивните.

Златен стандарт е за лечение на:

- субмукозни миоми/такива растящи към кухината на матката/,
- полипи на матката
- сраствания в маточната кухина.

Възстановява нормалната анатомия на органа и съхранява функцията му. В по-голямата част от случаите оплакванията намаляват или изчезват.

Изисква анестезия, предварителни кръвни изследвания и предоперативни консултации с интернист и анестезиолог.

LLETZ /LEEP/ БИОПСИЯ

Ако при колпоскопския преглед се попадне на подозрителни участъци по маточната шийка с изменения, характерни за предраково или ранно раково заболяване, можем да прибегнем до този вид биопсия. Прилага се специална метална бримка, по която протича електрически ток и се премахва болния участък от шийката, след което се дава за хистологична диагноза. Огромното предимство на този метод спрямо стандартната конизация /изрязване със скалпел, електронож или лазерен лъч на парче във формата на конус/е :

- лесното и безследно заздравяване,
- минималната травма, нанесена на маточната шийка.

Може да се извърши с местна анестезия .Не изисква болничен престой.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.