Медицински център по Белодробни болести София

14645
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЦ за СИМП по белодробни болести предоставя възможности за извънболнично лечение на пациенти с остри и хронични белодробни заболявания. Могат да бъдат извършени рентгенови, микробиологични изследвания и физиотерапия на дихателната система.

МЦ работи с направления по Здравната каса.

УСЛУГИ

МЦ за СИМП Белодробни болести предоставя възможност за извънболнично лечение на пациенти с остри и хронични белодробни заболявания. В медицинския център работи екип от специалисти предлагащ:
Диагностика, терапия, рехабилитация и наблюдение на белодробно болни;
Консултации и високотехнологични лабораторни и рентгенови изследвания на лица с белодробни и други заболявания;
Здравна промоция и профилактика;
Периодични профилактични прегледи;
Диспансерно наблюдение.

Медицинският център обслужва пациенти с допълнително здравно осигуряване към:
ЗАД “Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” АД
ЗАД “Здравноосигурителен институт” АД
Евроинс – здравно осигуряване ЗЕАД
ЗАД България АД
Fi Healt – здравноосигурителна каса

За да получат необходимото медицинско обслужване, клиентите на фонда следва да:
Запишат час за преглед – лично или чрез координатор на фонда.
Получат потвърждение от координатор на фонда за осъществяване на необходимия преглед.
Представят застрахователна карта с валидно медицинско покритие, за да бъдат регистрирани в системата на медицинския център.

ИЗСЛЕДВАНИЯ
  • Пакет клинична микробиология
  • Пакет образна диагностика

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.