Медицински център Полимед АД гр. София

3098
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински център "ПОЛИМЕД" АД, София е регистриран като акционерно дружество през 1999г. с фирмено дело No. 14389/1999 на СГС и като медицински център през 2000г. с решение No. 929/02.05.2000г. на РЦЗ - София.
Центърът осъществява диагностична, консултативна и терапевтична медицинска дейност 24 часа в денонощието. В МЦ "ПОЛИМЕД" АД работят над 70 водещи в своята област специалисти от над 20 специалности.
В центъра са разкрити следните кабинети:
Вътрешни болести
Кардиология
Пулмология
Ендокринология
Нефрология
Очен кабинет
УНГ
Урология
Сектор за еднодневна хирургия
АГ
Съдова хирургия
Хематология
Дерматология
Хирургия
Ортопедия
Образна диагностика
Клинична лаборатория
Микробиология
Педиатрия
Мамология
Неврология
Психиатрия и психотерапия
Гастроентерология
Кинезитерапия
ДЕЙНОСТИ:
- Прием на частни пациенти
- Прием на пациенти по линия на НЗОК и частни здравни фондове
- Неотложно звено- сключени договори с 86 семейни лекари за неотложна помощ /над 100 000 контингент/
- Абонаментно обслужване на фирми
- Ежегодни профилактични медицински прегледи във връзка със Закона за безопасни условия на труд /ЗБУТ/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.