Медицински център 'Орто Пункт' гр. София

1801
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Медицински център "Орто Пункт" предлага на своите клиенти, под вещото ръководство на доктор Камен Каменов, следните услуги:
- 13-седмична програма за отслабване - трайно сваляне на излишните килограми, изграждане на навици за балансирано и здравословно хранене, възвръщане на добрата ви физическа форма!
- Кардиологични изследвания - сърцето е най-важният мускул в човешкото тяло и всяко нарушение в работата му се отразява на целия организъм. Разполагаме с необходимата медицинска апаратура и лаборатория.
- Лечение на остеопороза - късното ѝ диагностициране и неправилното лечение биха могли да доведат до изключително тежки двигателни проблеми. Извършване профилактика, диагностика и лечение на тази болест.
- Телесен анализ с японска апаратура, която е в състояние да измери всички важни параметри на вашето тяло, включително тегло, телесни мазнини, мускулна маса, физически рейтинг и много други данни.
- Изготвяне на индивидуален хранителен режим - разработка на индивидуално меню съобразно вашите нужди - сваляне или качване на килограми, запазване или увеличаване на мускулната маса и прочие.
FIT CAMP - групови спортни мероприятия и походи сред най-красивите кътчета на страната.
- Лабораторни изследвания - широкоспектърни и специализирани медицински тестове със собствено оборудване.
- Стоматология - профилактика, кариесология, ендодонтия, орална хирургия, парадонтология, детска дентална медицина и естетична дентална медицина.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.