Медицински Център “Здраве 1″ ЕООД гр. Козлодуй

27467
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

МЦ Здраве 1 ЕООД е лечебно заведение за специализирана медицинска помощ, което извършва профилактика, диагностика и лечение.
Здравното заведение работи по договор с НЗОК и Доброволни здравно осигурителни фондове.ЕКИП
В центъра работят мотивирани и висококвалифицирани специалисти:
- Д – р Петя Стояновска – акушерство и гинекология, ехографска диагностика;
- Д – р Румен Тихолов – вътрешни болести, пулмология;
- Д – р Ралица Вътова – вътрешни болести, кардиология и ехокардиография;
- Д – р Биляна Стояновска – ендокринология и болести на обмяната, вътрешни болести, ехография на щитовидна жлеза и коремни органи; измерване на костна плътност и диагностика на остеопороза;
- Д – р Антонина Атанасова – вътрешни болести, ехография на коремни органи.
Работно време: Понеделник до петък: От 10 : 00 до 12 : 00 ч. и от 14 : 00 до 18 : 00 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.